ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/12/2019 16:50 EET | Updated 01/12/2019 19:28 EET

Sani Resort: Κορυφαίο στον κόσμο οικογενειακό και παραθαλάσσιο resort

Το ελληνικό ξενοδοχειακό συγκρότημα έλαβε την ύψιστη διάκριση στον κορυφαίο θεσμό World Travel Awards.

HuffPost Greece

Αποτελεί σημείο αναφοράς στον ξενοδοχειακό τομέα, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και διεθνώς. Το SaniResort, που βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, σε έναν ιδιόκτητο χώρο 4.500 στρεμμάτων, διακρίνεται συνεχώς για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ορισμένες εκ των οποίων πρωτοποριακές, όπως οι prive μετακινήσεις εντός και εκτός του συγκροτήματος, με πολυτελή αυτοκίνητα.

Εν γίνει το μάνατζμεντ είναι τέτοιο, όπως και το μάρκετινγκ, που το κατατάσσουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, σε τέτοιο βαθμό που να αναδεικνύεται φέτος ως πρώτο στην κατηγορία WorldsLeadingFamily & BeachResort 2019, των WorldTravelAwards, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στη RoyalOperaHouse της πόλης Μουσκάτ του Ομάν.

Ο διακεκριμένος φορέας τουρισμού, που επιβραβεύει και τιμά την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού, και χαρακτηρίζεται ως Οσκαρ τουρισμού, απένειμε το βραβείο στο Sani Resort, αναγνωρίζοντας ότι αναβαθμίζει την εικόνα του ελληνικού τουρισμού γενικότερα, σε μία κατηγορία τουριστών που διεκδικούν όλοι οι ανταγωνιστικοί προορισμοί και επιβεβαιώνει την στρατηγική του ομίλου Sani/Ikos για νέες επενδύσεις.

Στη φετινή διοργάνωση, το SaniResort, προκρίθηκε σε 11 κατηγορίες συνολικά και απέσπασε βραβεία σε τρεις, μεταξύ των οποίων κορυφαίου οικογενειακού Resort της Ευρώπης – Europe’s Leading Family Resort και κορυφαίου οικογενειακού Resort στην Ελλάδα – Greece’s Leading Family Resort.

HuffPost Greece

Tο βραβείο WorldsLeadingFamily & BeachResort προστίθεται στις σημαντικές διακρίσεις και βραβεία του SaniResort και έρχεται στο κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς. Το καλοκαίρι του 2019, το πολυβραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα πρόσθεσε πληθώρα νέων εμπειριών για τους φιλοξενούμενούς του, όπως την ακαδημία τένις RafaNadalTennisAcademy σε αποκλειστική συνεργασία με την ομάδα του παγκόσμιου θρύλου του ευγενούς αθλήματος, την ChelseaFCFoundation, τις προνομιακές υπηρεσίες SaniSuiteCollection για την απόλυτη εμπειρία εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, το VolvoTour, που παρέχει στους φιλοξενούμενους μια ιδιαίτερη, πολυτελή ξενάγηση στην περιοχή, και τη συνεργασία με τον κορυφαίο σεφ στον κόσμο, MauroColagreco στο Waterrestaurant – κάτοχο τριών αστεριών Michelin όπως και του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο, Mirazur.

HuffPost Greece

Aξίζει να σημειωθεί ότι για τη νέα σεζόν, από τον Απρίλιο του 2020, το SaniResort υπόσχεται ακόμη περισσότερες παροχές και καινοτομίες, όπως την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου PortoSani, που θα λειτουργήσει τον Μάιο.

«Είναι μεγάλη μας τιμή. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν απόδειξη της δουλειάς ολόκληρης της ομάδας του SaniResort και μας εμψυχώνουν για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι,» δήλωσε ο COO του Sani/Ikos Group, Δημήτρης Κοντός.