Συνταξιούχος εθισμένος στο τζόγο απήγαγε την εγγονή του

Zήτησε λίτρα από την κόρη του για να την απελευθερώσει
Ace of hearts card, cards background
Ace of hearts card, cards background
Kinga Krzeminska via Getty Images

Ένας συνταξιούχος από την Κίνα, 65 ετών, απήγαγε την εγγονή του και ζήτησε πάνω από 70.000 δολάρια ως λύτρα από την κόρη του.

Ο παππούς ο οποίος είναι εθισμένος στον τζόγο απήγαγε την 4 ετών εγγονή του και την απήγανε, ζητώντας από την κόρη του να του πληρώσει 500.000 γιουάν (72.500 δολάρια) αν ήθελε ποτέ να δει ξανά το παιδί της.

Η παράξενη ιστορία, που συγκλόνισε και εξόργισε εκατομμύρια Κινέζους, ξεκίνησε όταν ο άνδρας, με το επώνυμο Yuan, πήγε να πάρει τη μικρή του εγγονή από το σχολείο. Μόνο που αντί να την πάει σπίτι στους γονείς της, ο 65χρονος τηλεφώνησε στην του κόρη, για να της πει ότι έπρεπε να του πληρώσει μισό εκατομμύριο γιουάν αν ήθελε να ξαναδεί το παιδί της, αναφέρει το Odditycentral.

Κάποια στιγμή, ο Κινέζος συνταξιούχος, που δεν μπορούσε να κρατήσει υπό έλεγχο τον εθισμό του στον τζόγο, απείλησε να σκοτώσει την 4χρονη εγγονή του εάν η κόρη του δεν κατέβαλε τα λύτρα του μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε τρεις ημέρες. Σοκαρισμένη από τις απαιτήσεις των γονιών της, η κόρη του κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο κ. Yuan συνελήφθη.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς συνέβη αυτό το περιστατικό, αλλά η Shanghai Law Journal ανέφερε πρόσφατα ότι ο επίδοξος απαγωγέας ήταν ήδη στη φυλακή για τις απερίσκεπτες ενέργειές του. Προσπάθησε να κατηγορήσει την κόρη του και είπε ότι η σύζυγός του είναι αχάριστη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων καταδίκασε τον κ. Yuan για τις πράξεις του, λέγοντας ότι δεν του άξιζε να τον αποκαλούν πατέρα και παππού και συμβουλεύοντας την κόρη του να κόψει κάθε σχέση μαζί του.

Δημοφιλή