ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τα περί «μπλόφας» της ΝΔ το 2008 για το ονοματολογικό

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τα περί «μπλόφας» της ΝΔ το 2008 για το ονοματολογικό
Eurokinissi

Επίθεση κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 περί των επιλογών της ΝΔ το 2008.

Όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «δηλώσεις σαν κι αυτές θα μπορούσαν να εκληφθούν μόνο ως θλιβερή γραφικότητα. Ωστόσο, το ότι ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προβαίνει στον ισχυρισμό πως οι κυβερνήσεις της χώρας μπορούν να αντιμετωπίζουν τις διεθνείς σχέσεις και την εξωτερική πολιτική της χώρας με όρους τζόγου και να ισχυρίζεται πως είχαν σκοπό να κοροϊδέψουν τη διεθνή κοινότητα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο».

«Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως η θέση που είχε ο ίδιος τότε, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, ήταν εναντίον της σύνθετης ονομασίας, θέση η οποία έγινε εντέλει αποδεκτή από τη ΝΔ. Συμφωνεί άραγε η τότε υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Ντ. Μπακογιάννη με τη δήλωση αυτή, όπως και με το ότι η ίδια μπλόφαρε το 2008; Ο επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει να πει κάτι για όλα αυτά;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοφιλή