«Σινεμά με Θέα» στον Θερμαϊκό: Η πιο όμορφη ταράτσα της πόλης επιστρέφει με 10 ταινίες

Στην οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
MotionTeam

Για έβδομη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στήνουν στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, την οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, θερινό σινεμά με υπέροχη θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Το «Σινεμά με Θέα», ο θερινός κινηματογράφος που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και έγινε στέκι για τους σινεφίλ της πόλης, είναι η πιο δροσερή και οικονομική πρόταση εξόδου για όσους βρίσκονται το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, από τις 5 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Εφέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά δέκα ταινίες.

Οι τρεις από αυτές προβλήθηκαν στο πλαίσιο του ελληνικού προγράμματος του online 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τα φιλμ: Πρόστιμο του Φωκίωνος Μπόγρη, Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη και Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ του Δημήτρη Μπαβέλλα.

Επίσης προβάλλονται τέσσερις ταινίες πρόσφατης παραγωγής που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το κοινό: Μια νύχτα μαγική του Christophe Honoré, Αδέρφια σε σύγκρουση του Jeremy Sims, Ιδρώτας του Magnus von Horn, και Μυστικός Πράκτορας του Maite Alberdi.

Τέλος, στο πρόγραμμα του Σινεμά με Θέα περιλαμβάνεται και μια μικρή επιλογή του προγράμματος του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος. Πρόκειται για τις ταινίες: Θαλασσοθεραπεία του Guillaume Nicloux, Διαγραφή Ιστορικού των Benoît Delépine και Gustave Kervern και Τα αρώματα του Grégory Magne.

Ιούλιος (21:30)

5 - 6 - 7 Ιουλίου: Μια νύχτα μαγική

12 Ιουλίου: Θαλασσοθεραπεία

13 Ιουλίου: Διαγραφή ιστορικού

14 Ιουλίου: Τα αρώματα

19 - 20 - 21 Ιουλίου: Αδέλφια σε σύγκρουση

26 - 27 - 28 Ιουλίου: Το πρόστιμο

Αύγουστος (21:00)

23 - 24 - 25 Αυγούστου: Digger

30 - 31 Αυγούστου -1η Σεπτεμβρίου: Ιδρώτας

Σεπτέμβριος (21:00)

6 - 7 - 8 Σεπτεμβρίου: Μυστικός πράκτορας
13 - 14 - 15 Σεπτεμβρίου: Η αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Info

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – οροφή του κτιρίου Μ2

Τιμές εισιτηρίων: 5€ (γενική είσοδος), 4€ (μειωμένο)

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr.

Σημείωση: Η πρόσβαση στον χώρο του «Σινεμά με θέα» (6ος όροφος κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) γίνεται είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.

Δημοφιλή