Σταρ στο TikTok και ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Έκπληξη σε 26χρονο που είχε γενέθλια (βίντεο)

Ο Δ. Κουτσούμπας «υπέκυψε» στο αίτημα φίλων νεαρού που είχε γενέθλια και του πήγε την τούρτα με τα κεράκια. Το βίντεο από τη Θεσσαλονίκη.
.
.
Twitter

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, όπου την Τετάρτη 7 Ιουνίου μίλησε σε συγκέντρωση Εργατοϋπαλλήλων, των Κλαδικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στο αίθριο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Ως εδώ τίποτα τα παράξενο. Η συνέχεια όμως έχει ενδιαφέρον γιατί προδίδει τον χαρακτήρα του Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μετά τη συγκέντρωση πήγε για φαγητό σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί βρισκόταν και μια παρέα γιορτάζοντας τα γενέθλια ενός καλού τους φίλου.

Κάποιοι νεαροί από την παρέα είδαν τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον πλησίασαν, και του είπαν πως ο φίλος τους που είχε γενέθλια έχει σε μεγάλη εκτίμηση και υποστηρίζει τον ΓΓ και το ΚΚΕ, και του ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι τους και να του κάνει έκπληξη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δέχτηκε μετά χαράς την πρόσκληση-πρόκληση, και όχι απλά πήγε στο τραπέζι, αλλά πήγε και την τούρτα!

Όλοι στην παρέα γέλασαν με το σκηνικό, ενώ ο 26χρονος που είχε τα γενέθλια έμεινε… παγωτό, βλέποντας τον Δημήτρη Κουτσούμπα να αφήνει περιχαρής την τούρτα στο τραπέζι, να χαιρετά το νεαρό και να του εύχεται.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο έχει αρχίζει να ανακυκλώνεται με τους σχολιασμούς να δίνουν και να παίρνουν, ενώ αρκετοί σημειώνουν με νόημα πως έτσι είναι τα πραγματικά αυθόρμητα περιστατικά που καταγράφονται σε βίντεο.

Δείτε το βίντεο: