Στο νοσοκομείο η Μαρία Ναυπλιώτου: Ποιές παραστάσεις της «Φιλουμένα Μαρτουράνο» ακυρώνονται

«Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύει πως “The show must go on”, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω...»
Μαρία Ναυπλιώτου
Μαρία Ναυπλιώτου
Elina Giounanli

Με βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram η Μαρία Ναυπλιώτου ενημερώνει ότι εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης χολής. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρεται στην κατάσταση της υγείας της που δεν θα επιτρέψει να είναι τις επόμενες ημέρες στη σκηνή του θέατρου.

«Καλημέρα σας. Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου Ιασώ. Χθες ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά από τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορέσω να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι από εσάς έχετε αγοράσει εισιτήρια. Παρόλο που είμαι άνθρωπος που πιστεύει πραγματικά πως “The show must go on”, σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι, γιατί ήταν κάτι που δεν μπορούσα ούτε να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα», λέει η Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαρία Ναυπλιώτου
Μαρία Ναυπλιώτου
instagram

Ως εκ τούτου, οι παραστάσεις της «Φιλουμένα Μαρτουράνο» όπου πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Δημήτρης Χορν και οι οποίες ακυρώνονται, είναι της Παρασκευής (3/2), του Σαββάτου (4/2) και της Κυριακής (5/2), καθώς σήμερα Πέμπτη, δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας του ΣΕΗ, τα θέατρα δεν λειτουργούν.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα