ΔΙΕΘΝΕΣ
07/12/2020 15:55 EET | Updated 07/12/2020 16:40 EET

Τα επόμενα σχέδια της οικογένειας Τραμπ: Η επιστροφή στο πανάκριβο θέρετρο και η νέα ρουτίνα

H Μελάνια ψάχνει σχολείο για τον μικρό γιο τους, Μπάρον.

Chip Somodevilla via Getty Images

Η εκλογική ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές των ΗΠΑ στις 3 νοεμβρίου, έφεραν πυκνά σύννεφα στην οικογένειά του. Μετά τα σενάρια του διαζυγίου με την Μελάνια, πλέον τα ρεπορτάζ καταγράφουν τα επόμενα σχέδια της οικογένειας με τον τέως πλανητάρχη να εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για την αγαπημένη του Φλόριντα. 

Όπως όλα δείχνουν, το θέρετρό τους, Mar-a-Lago, ιστορικό ορόσημο για το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, ανακαινίζεται ώστε να μετακομίσουν (ξανά) εκεί. Πρόκειται για ένα αρχοντικό 5.810 τετραγωνικών μέτρων και 126 δωματίων. Είναι το 22ο μεγαλύτερο θέρετρο στις ΗΠΑ και αγοράστηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ το 1985 για περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια. 

Από την άλλη, η Μελάνια Τραμπ λέγεται ότι αναζητά σχολεία γύρω από την περιοχή του Παλμ Μπιτς και τη γειτονική επαρχία Broward για τον 14χρονο γιο τους τον Μπάρον. 

Michael Warren via Getty Images

 

«Ανακαινίζουν σίγουρα το διαμέρισμά τους μέσα στο Mar-a-Lago Club για να το κάνουν μεγαλύτερο, πιο μοντέρνο και άνετο για τη χρήση του», ανέφερε πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τραμπ δεν θα πηγαίνει στη Νέα Υόρκη.

Μια πηγή του Λευκού Οίκου είπε στους ανθρώπους ότι η οικογένεια Τραμπ «έχει πολλά σπίτια και θα ταξιδεύει σε όλα κατά καιρούς». Οι ιδιοκτησίες του περιλαμβάνουν το γκολφ κλαμπ στο Μπέντμινστερ, το Νιου Τζέρσεϋ και τον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν.

Η κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα και ο γαμπρός, Τζάρεντ Κούσνερ, φαίνεται πως και αυτοί απομακρύνονται από τη Νέα Υόρκη, αν και τα τελευταία χρόνια λάτρευαν το Μανχάταν. 

Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι - που έχει τρία παιδιά - εκπόνησε σχέδια για επέκταση της περιουσίας του στο Νιου Τζέρσεϋ και λέγεται ότι σχεδιάζει να στραφεί και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες εκεί πέρα ​​από την ακίνητη περιουσία .

 

Ο Τραμπ πρόκειται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου. 

 

(Με πληροφορίες από Business Insider)