Τι μηνύματα έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Φωτο αρχείου
Φωτο αρχείου
Eurokinissi

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγες μέρες τον θάνατο της Τζωρτζίνας, την ώρα που οι έρευνες για το θρίλερ με τον θάνατο των τριών κοριτσιών συνεχίζεται.

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τα μηνύματα που παρουσίασε, στάλθηκαν τον Ιούνιο του 2021, όταν η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν ακόμη διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Συγκεκριμένα η 33χρονη έγραφε στους γιατρούς:

«Και ό,τι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δε θέλω τίποτα άλλο….»

Εκείνη την περίοδο σημειώνεται πως υπήρχαν καταγγελίες των γιατρών και νοσηλευτών πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφάνιζε μία παντελώς αδιάφορη στάση και υποκριτική.

Μάνος Δασκαλάκης: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός

Ο Μάνος Δασκαλάκης μετά και από την τελευταία του συνέντευξη εξαφανίστηκε, εγκατέλειψε και την Αθήνα και την Πάτρα. Είναι κλεισμένος σε κάποιο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα. Μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές. Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε επίμονα τη Ρούλα πως εάν έχει συμβεί κάτι να το του το πει κι εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα.

«Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Πηγή: dikastiko.gr