Πώς θα είναι το νέο iphone. Οι εικόνες που διέρρευσαν και τα σενάρια για την παρουσίαση

Πώς θα είναι το νέο iphone. Οι εικόνες που διέρρευσαν και τα σενάρια για την παρουσίαση
|
llthingsnow

Η αμερικανική ιστοσελίδα Allthingsnow.com κατάφερε να πάρει στα χέρια της φωτογραφίες από τις συσκευές, λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση.

Σήμερα, στην παρουσίαση των νέων iphone η Apple Inc αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 1.000 δολαρίων. O Τιμ Κουκ, ως διευθύνων σύμβουλος της πρώτης αμερικανικής εταιρίας με χρηματιστηριακή αξία ενός δισεκατομμυρίου, θα παρουσιάσει τρία νέα iphone, ένα ανανεωμένο apple watch και ίσως κάποια ipads, σύμφωνα με το bbc.

Πέρσι, ήταν η δεκαετής επέτειος του iphone και οι φανατικοί ανέμεναν μια επανεφεύρεση της συσκευής. Αυτό που έλαβαν τελικά ήταν το iphone X, που εισήγαγε το κινητό τηλέφωνο σε μια νέα σχεδιαστική βάση.
Φέτος, η αναμονή δεν είναι παρόμοιου βεληνεκούς γιατί πρόκειται για χρονιά «S». Αυτό σημαίνει ότι η Apple δεν κάνει σημαντικές αλλαγές στις συσκευές της, κυκλοφορώντας μοντέλα με το συνοδευτικό S.

Μεγαλύτερο και ακριβότερο

Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, οι αλλαγές στο iphone θα είναι οι εξής: το νέο μοντέλο θα έχει οθόνη μήκους 16,5 εκατοστών και θα ονομάζεται iPhone X Plus ή iPhone X Max. Επιπλέον θα διαθέτει οθόνη oled για πιο πλούσια χρώματα ενώ η τιμή του θα υπερβαίνει τα 1.000 δολάρια.
Μια δεύτερη συσκευή, με λίγο μικρότερη οθόνη -και πάλι oled- θα είναι πιθανότατα η iPhone Xs που θα θυμίζει το iPhone X αλλά θα έχει βελτιωμένο επεξεργαστή.
Το μοντέλο ωστόσο που έχει διαρρεύσει ότι θα παρουσιαστεί σήμερα και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των περισσότερων είναι το iPhone 9 (αν τελικά αποκαλείται έτσι), το οποίο θα διατηρήσει την τεχνολογία LCD στην οθόνη και θα θυμίζει έντονα το iPhone 6 που είχε κυκλοφορήσει το 2014. Αυτό θα είναι και το πιο οικονομικό από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν σήμερα.

(Mε πληροφορίες από bbc, Reuters)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση