Τα γενέθλια της Γκουίνεθ Πάλτροου, η φωτογραφία με την κόρη της και η ομοιότητα που δεν κρύβεται

Οι εικόνες και τα σχόλια στο Instagram.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της. 
Η Γκουίνεθ Πάλτροου γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της. 

Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου, Απλ, έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο Instagram σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε φίλος της δημοφιλούς ηθοποιού την Παρασκευή, στον εορτασμό των 47ων γενεθλίων της.

Ο δημοσιογράφος Ντέρεκ Μπλασμπεργκ ανήρτησε μια εικόνα στην οποία η Πάλτροου αγκαλιάζει την 15χρονη κόρη της, ενώ δίπλα της βρίσκεται και η μητέρα της εορτάζουσας και ηθοποιός, Μπλάιθ Ντάνερ. Ο πατέρας των παιδιών της Πάλτροου είναι ο πρώην σύζυγός της και τραγουδιστής των Coldplay, Κρις Μάρτιν.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια της μεσαίας κυρίας στην φωτογραφία, αλλά ας γιορτάσουμε όλη την οικογένεια Πάλτροου-Μάρτιν», έγραψε στην λεζάντα ο Μπλασμπεργκ. «Να τρεις ευγενικές, ταλαντούχες, γλυκές και υπέροχες γυναίκες. Το μήλο δεν πέφτει από το δέντρο - ούτε και η Απλ (μήλο). Σου εύχομαι την καλύτερη χρονιά Γκουίνεθ».

Οι χρήστες της πλατφόρμας δεν άργησαν να σχολιάσουν την ομορφιά των τριών γυναικών και κυρίως της έφηβης Απλ, καθώς σπάνια εμφανίζεται στα φώτα της δημοσιότητας. Πολλοί συνέκριναν την μητέρα και την κόρη και έγραψαν ότι μοιάζουν πολύ, άλλοι ανέφεραν ότι η όμορφη νεαρή γυναίκα μοιάζει και στον πατέρα της. Ο Μαρτιν και η Πάλτροου έχουν κι έναν μικρότερο γιο, όμως κι εκείνος δεν απεικονίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2018, η Απλ παρευρέθηκε στον γάμο της μητέρας της με τον παραγωγό Μπραντ Φαλτσούκ και μάλιστα μαζί με την έφηβη κόρη του γαμπρού, φορούσαν ίδια φορέματα.