Τέλος ο Γιάννης Παπαδημητρίου και άλλοι δύο από την ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ έρχονται και άλλες αλλαγές, τόσο στη στελέχωσή της, όσο και στις αποχωρήσεις.
Eurokinissi Sports

Οι αλλαγές στην ΑΕΚ συνεχίζονται και ένας ακόμα άνθρωπος, αυτή τη φορά από το τεχνικό επιτελείο αποτελεί παρελθόν.

Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδημητρίου μέχρι πρότινος εκτελεστικός διευθυντής αποτελεί παρελθόν για την Ένωση.

Πριν λίγο λοιπόν η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο των δύο πλευρών με επίσημη ανακοίνωσή της:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα εκτελεστικό της διευθυντή, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα, σε όλη τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων του».

Ο Παπαδημητρίου είναι ο πρώτος από το επιτελείο και ο τρίτος συνολικά μέχρι τώρα που αποχωρεί από την ομάδα μετά τους Νίκο Κορομηλά και Γιώργο Κολτσίδη.

Ο Παπαδημητρίου ήταν στην ΑΕΚ από τον Μάρτιο του 2021, έχοντας στην αρχή το ρόλο του υπευθύνου των ακαδημιών, αλλά από τον Ιούλιο πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα.

Δύο ακόμα αποχωρήσεις ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και μία παραμονή. Μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Παναγιωτάρα και τον Παναγιώτη Βούλγαρη.

Ο Νίκος Παναγιωτάρας ήταν προπονητής της ΑΕΚ Β’ και μέλος του Staff της πρώτης ομάδας, επί σειρά ετών, ενώ ο Παντελής Βούλγαρης ήταν ο γυμναστής της Ένωσης και δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, αφού ο Ματίας Αλμέϊδα, έχει φέρει ήδη δικό του γυμναστή.

Αντίθετα με τις αποχωρήσεις είχαμε και μία παραμονή. Αυτή είναι του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β’ με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημά της».