ΑΕΚ: Ο Π. Μάνταλος παραμένει, oι δύο πρώτες αποχωρήσεις

Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, οι οποίες θα γίνουν γνωστές άμεσα.
Eurokinissi Sports

Ξεκίνησαν οι αλλαγές αλλά και γενικά οι κινήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ.

Αρχικά η νέα εποχή για την ΑΕΚ και η είσοδός της στην Αγιά Σοφιά θα την βρει με τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα, παρ’ ότι είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαίτησε να συζητήσει με τον αρχηγό της ομάδας του και οι δύο άντρες αντάλλαξαν σκέψεις και επιθυμίες. Ο Μάνταλος μετέφερε τους προβληματισμούς του για την ομάδα, αλλά και για την κατάσταση που υπάρχει από τον κόσμο απέναντι στο πρόσωπό του, με τον Μελισσανίδη να του λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσει δημόσια χωρίς να έχει πρώτα συζητήσει μαζί του.

Το σημαντικό είναι ότι οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Μάνταλος θα μείνει στην ΑΕΚ, αφού άλλωστε υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο μέχρι το 2024 και έτσι θα αγωνιστεί και στην Αγιά Σοφιά. Σ’αυτό ίσως όμως περιλαμβάνεται και συμφωνία, ότι αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό η ΑΕΚ να μη σταθεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Ταυτόχρονα όμως θα υπάρξουν οι πρώτες αλλαγές για στελέχη που ήταν σε θέσεις κλειδιά και για κάποιες στα Σπάτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της ΑΕΚ με τον επί χρόνια φροντιστή της ομάδας Νίκο Κορομηλά, γνωστό και ως «Μήτσι», αλλά και τον υπεύθυνο ασφαλείας της ομάδας Γιώργο Καλτσίδη.

Σίγουρα θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, οι οποίες θα γίνουν γνωστές άμεσα.