Τέξας: Πατέρας σπάει παρμπρίζ αυτοκινήτου για να σώσει το παιδί του από τη ζέστη (Βίντεο)

Ο άνδρας, που συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρόντων και σχόλια στα social media, κλειδώθηκε έξω από το αυτοκίνητο και το βρέφος έμεινε μέσα. H θερμοκρασία ήταν 38ºC.
.
.
@lindahdz91 / Instagram

Ένας πατέρας από το Τέξας έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του για να σώσει το παιδί του, που ήταν εγκλωβισμένο μέσα στο όχημα σε συνθήκες καύσωνα, αφού ο ίδιος ξέχασε μέσα στο όχημα το κλειδί.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε το CNN δείχνει τον άνδρα να σπάει το παρμπρίζ με μεταλλικό αντικείμενο. Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα που η θερμοκρασία στην περιοχή ξεπέρασε τους 38º C. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Χάρλινγκεν του Τέξας.

Οι περαστικοί που συγκεντρώνονται στο σημείο στην αρχή σαστίζουν με το γεγονός, μην γνωρίζοντας ποιες είναι οι προθέσεις του άνδρα, γιατί σπάει το αυτοκίνητο και αν είναι δικό του. Μόλις καταλαβαίνουν τι προσπαθεί σπεύδουν να τον βοηθήσουν.

Το μωρό βγαίνει από το σπασμένο παρμπρίζ του οχήματος σώο και αβλαβές. Στο σημείο έφτασε αργότερα η αστυνομία. Εφόσον το βρέφος διασώθηκε με ασφάλεια, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

«Ο φόβος του είναι η ζέστη στο αυτοκίνητο και ο αντίκτυπος στο παιδί ήταν ο πρώτος στόχος του», σχολίασε ένας χρήστης κάτω από το βίντεο. «Πρέπει να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να σώσεις τα παιδιά σου ως μπαμπάς!» είπε ένας άλλος. «Το πλαϊνό παράθυρο θα ήταν πολύ πιο γρήγορο και πιο εύκολο», έγραψε άλλος. «Τουλάχιστον ο μπαμπάς δεν νοιάστηκε για το αυτοκίνητο και το τσάκισε για να φτάσει στο παιδί του. Μπράβο μπαμπά», σχολίασαν άλλου χρήστες.

.
.
@lindahdz91 / Instagram

Παρόμοιο περιστατικό αναφέρθηκε και στην Ινδία πριν από λίγες ημέρες. Ο Sunderdeep Singh από τη Ludhiana του Punjab ανέφερε πώς ο 3χρονος γιος του κλειδώθηκε κατά λάθος μέσα στο αυτοκίνητο, όταν πήγε να τον πάρει από το νηπιαγωγείο. Ο άνδρας ζήτησε από έναν μηχανικό να σπάσει το πλαϊνό παράθυρο με μια βαριοπούλα για να μπορέσει ο γιος του να του δώσει το κλειδί.

(με πληροφορίες από cnn, indian express)

Δημοφιλή