Θύμα διάρρηξης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Για «πολύ σοβαρό περιστατικό» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.
|
Facebook/Ευκλείδης Τσακαλώτος

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω facebook.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάρτησε φωτογραφίες από το πολιτικό του γραφείο στο οποίο είναι εμφανή τα σημάδια που άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Ο κ. Τσακαλώτος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας. Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους. Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».

ΣΥΡΙΖΑ: Πολύ σοβαρό περιστατικό, να μη μείνει καμία σκιά

«Περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα