Θεσσαλονίκη: Χωρίς ρεύμα περιοχές του κέντρου

Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΔΗΕ τρεις υποσταθμοί πλημμύρισαν από νερά που αποστραγγίζονται μετά την βροχή. 780 κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
MotionTeam

Διακοπές ρεύματος βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη στις οδούς Μητροπόλεως, Λεωφόρου Νίκης και Εθνικής Αμύνης εξαιτίας νέων προβλημάτων σε τρεις υποσταθμούς της ΔΕΗ στην Παλιά Παραλία και στην Εθνικής Αμύνης.

Σύμφωνα με πηγές της ΔΕΔΗΕ οι τρεις υποσταθμοί πλημμύρισαν από νερά που αποστραγγίζονται μετά την βροχή και λιμνάζουν σε υπόγειους χώρους.

Προς το παρόν δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης, καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση της άντλησης των υδάτων από την Πυροσβεστική.

Τις 780 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη λόγω των ισχυρών καταιγίδων που έπληξαν την πόλη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενέργειες έγιναν σε 70 περιπτώσεις εκ των οποίων, 58 για αντλήσεις υδάτων, πέντε για κοπές δέντρων και επτά για απομακρύνσεις ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται οι ενέργειες, κυρίως για αντλήσεις υδάτων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η υπογείωση της οδού Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 21 κλήσεις, από τις οποίες οι 20 ήταν στο Βόλο (ενέργειες έγιναν σε επτά περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων) και η μία στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Πηγή: thessnews.gr, AΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή