Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 17χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 18χρονη σε Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Υποστήριξε πως ό,τι έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων στο σπίτι του, έγινε με τη συναίνεση της 18χρονης.
boonchai wedmakawand via Getty Images

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 17χρονος με την σε βάρος του καταγγελία για βιασμό 18χρονης, το βράδυ των Χριστουγέννων στην περιοχή της Θέρμης.

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο να μην προσεγγίσει ή επικοινωνήσει με την 18χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε βάρος του πράξη, υποστηρίζοντας πως ό,τι έγινε το βράδυ των Χριστουγέννων στο σπίτι του, έγινε με τη συναίνεση της 18χρονης.

Η κύρια ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Σιμόπουλος, στο σπίτι του ανήλικου το συγκεκριμένο βράδυ βρίσκονταν τόσο οι γονείς του όσο και άλλα άτομα και για αυτό το λόγο θα ήταν αδύνατο όπως είπε να γίνει μία πράξη τέτοιας βαρύτητας χωρίς κάνεις να το αντιληφθεί.

Ανέφερε επίσης ότι από την ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας δεν προκύπτουν ευρήματα κακώσεων και κανένα εύρημα που να συνηγορεί στην πράξη του βιασμού.

Ο κ. Σιμόπουλος δήλωσε πως ο 17χρονος είναι σε πάρα πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την καταγγελία που δέχτηκε.

Το χρονικό

Η 18χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 17χρονου, το απόγευμα της Δευτέρας, καταγγέλλοντας ότι ξημερώματα της ίδιας ημέρας κι ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Θέρμης, όπου γινόταν πάρτι, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, δίχως την συναίνεσή της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, dikastiko.gr, grtimes.gr

Δημοφιλή