Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον πατέρα της και τον κατηγορεί ότι τη θώπευσε

Συνελήφθησαν και οι δύο από τις αρχές.
.
.
Eurokinissi

Ένας πατέρας και η κόρη του του συνελήφθησαν από τις αρχές στη Θεσσαλονίκη, με την 26χρονη να τραυματίζει τον 57χρονο πατέρα της στον ώμο με μαχαίρι και να την κατηγορεί πως τη θώπευσε.

Σύμφωνα με το voria.gr, το συμβάν έλαβε χώρα στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή της Χαριλάου. Ο 57χρονος και η 26χρονη συνελήφθησαν καθώς γρονθοκοπήθηκαν, εξυβρίστηκαν και απείλησαν ο ένας τον άλλον, με την 26χρονη να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον 57χρονο. Η ίδια τον κατηγορεί πως τη θώπευσε, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη. Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι «λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής».

Το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.