Θρίλερ στα Εξάρχεια: Δολοφονία βλέπει ο ιατροδικαστής

Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και στους δύο καρπούς ενώ η πρώτη εικόνα παρέπεμπε σε αυτοχειρία.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi

Το ενδεχόμενο της δολοφονίας εξετάζουν ως το πιο πιθανό οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που έχουν αναλάβει να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 55χρονης γυναίκας, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 22 Φεβρουαρίου, μέσα στο διαμέρισμα, όπου έμενε στα Εξάρχεια.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από μαχαίρι και στους δύο καρπούς και ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα επάνω στο κρεβάτι το υπνοδωματίου και η πρώτη εικόνα ήταν πως πρόκειται για αυτοχειρία, αλλά ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως τα τραύματα ήταν τόσο βαθιά, που αποκλείεται να τα προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της. Δίπλα της ήταν ο 57χρονος άντρας της, ο οποίος και είχε ενημερώσει την αστυνομία.

Είχε και εκείνος παρόμοια τραύματα, αλλά όχι τόσο βαθιά, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ”Ελπίς”. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς πως η γυναίκα έπασχε από σοβαρή ασθένεια και ότι είχαν αποφασίσει να δώσουν τέλος στη ζωή τους από κοινού. Στον χώρο, εκτός από το μαχαίρι βρέθηκε και ένα σημείωμα, στο οποία οι αστυνομικοί διάβασαν μεταξύ άλλων τις φράσεις «Τα κορμιά μας δεν προσφέρουν τίποτα πια» και «τα λέμε στη φωτιά».Τα στελέχη της Ασφάλειας αναμένεται να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος του 57χρονου για ανθρωποκτονία με δόλο.

Δημοφιλή