Το δώρο της Γκουίνεθ Πάλτροου στον 14χρονο γιό της δεν είναι ένα απλό παζλ

«Το αγόρασα για να γελάσει».

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου προσπαθούσε να βρει ένα παιγχνίδι προκειμένου ο ηλικίας 14 χρονών γιός της, Μόουσες να μην περνάει όλη την μέρα παίζοντας ηλεκτρονικά παιγχνίδια, κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Και το βρήκε.

Του αγόρασε ένα πάζλ με σκίτσα από γυναικεία στήθη.

Μάλιστα στον ιστότοπο της εταιρείας Goop με τα προϊόντα ευεξίας, η οποία ανήκει στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, η Πάλτροου εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός πως η νέα κανονικότητα έχει ως επίκεντρο το σπίτι, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε για διασκέδαση ακόμα και για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Όσο για το δώρο που πήρε στον υιό της είπε πως, «το αγόρασα για να γελάσει».

Το «Jiggy’s Boobs» όπως ονομάζεται το πάζλ, έχει δημιουργηθεί απο την καλλιτέχνη Τζούλια Χέφερμαν, αποτελείται από 450 κομμάτια.

Οι πελάτες της Goop που επισκέφθηκαν τον ιστότοπο της εταιρείας, έκαναν θετικά σχόλια, ανάμεσα τους και μία μητέρα η οποία είπε πως δήλωσε το έφτιαξε παρέα με τα παιδιά της.

«Το έφτιαξα μαζί με τις κόρες μου κατά την διάρκεια της καραντίνας. Είχε πολύ πλάκα και το διακεδάσαμε. Δεν είχε τύχει ποτέ στο παρελθόν να συζητήσουμε για γυναικεία στήθη».

Στο Twitter όμως τα πράγμα ήταν λίγο διαφορετικά, καθώς πολλοί θεώρησαν πως η Πάλτροου που πουλάει κεριά με ονομασίες «This Smells Like My Vagina» και «This Smells Like My Orgasm», δεν θα έπρεπε να αγοράσει στο γιο της το συγκεκριμένο παζλ.

Τα σχόλια πολλά και διαφορετικά. Ιδού μερικά:

Γελοιότητα

Είμαι ενοχλημένη από το γεγονός πως η Γκούινεθ Πάλτροου αγόρασε στον γιο της Μόουσες, ένα πάζλ με στήθη.

Μία πιο εκλεπτισμένη κίνηση από αυτή του πατέρα που δίνει στον γιο του τον νέο τεύχος του Penthouse, στα 14α γεννέθλια του.

Εντελώς απαράδεκτο. Οι αρχές της ως γονιός είναι απαράδεκτες. Πολύ κακό για τα παιδιά της.