Το «εργαστήριο ευεξίας» της Γκουίνεθ Πάλτροου πάνω σε κρουαζιερόπλοιο

Το πρόγραμμα, οι εκπλήξεις και το κόστος.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσιάζει το «εργαστήριο ευεξίας» σε κρουζιερόπλοιο.
Η Γκουίνεθ Πάλτροου παρουσιάζει το «εργαστήριο ευεξίας» σε κρουζιερόπλοιο.

Μετά την κυκλοφορία των αρωματικών κεριών και τη νέα της σειρά στο Netflix με θέμα την ευεξία και τίτλο «The Goop Lab», η ηθοποιός και ιδρύτρια της επιχείρησης «Goop» Γκουίνεθ Πάλτροου λανσάρει ένα εργαστήριο διάρκειας 11 ημερών, πάνω σε κρουαζιερόπλοιο.

Το «Goop at Sea» θα μεταφέρει τα μαθήματα με θέμα την ευεξία, στη θάλασσα. Η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Celebrity Cruises συνεργάζεται με την Πάλτροου για μια «μοναδική εμπειρία» πάνω στο νέο κρουαζιερόπλοιο Apex, χωρητικότητας 2.910 επιβατών.

«Αυτή η συνεργασία με την Celebrity Cruises μας επιτρέπει να φέρουμε την Goop σε νέο κοινό και να συναντήσουμε τους ενδιαφερόμενους όπου κι αν βρίσκονται. Το DNA του Goop βασίζεται στην περιέργεια και η περιέργεια είναι σημαντικός παράγοντας του ταξιδιού».

Με ημερομηνία αναχώρησης την 26η Αυγούστου και ημερομηνία άφιξης στην αφετηρία την 6η Σεπτεμβρίου, το δρομολόγιο του ταξιδιού περιλαμβάνει εννέα μεσογειακούς προορισμούς κατά μήκος της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας. Το ολοήμερο εργαστήριο θα περιλαμβάνει συζητήσεις και συνεδρίες ευεξίας και έχει στόχο κάνει ακόμη πιο γνωστό το brand της Αμερικανίδας σταρ.

Η Πάλτροου και η επικεφαλής περιεχομένου του «Goop», Ελις Λόεχνεν θα συζητήσουν μπροστά στους συμμετέχοντες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια συνεδρία για το νου (ψυχική υγεία), το σώμα και την ψυχή (με δάσκαλο που ειδικεύεται στην πνευματικότητα). Και όλα αυτά για 750 δολάρια -το κόστος της κρουαζιέρας δεν συνυπολογίζεται.

Επιπλέον, οι διοργανωτές της ιδιότυπης αυτής κρουαζιέρας υπόσχονται εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όμως λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, σύμφωνα με τον ιστότοπο του Goop at Sea.

Πηγή: The Independent