ΔΙΕΘΝΕΣ
07/01/2021 14:22 EET | Updated 07/01/2021 14:23 EET

Το διάσημο μοντέλο Στέλλα Τέναντ αυτοκτόνησε επιβεβαιώνει η οικογένειά της

Το γνωστό μοντέλο με τις αριστοκρατικές ρίζες που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

STR New / Reuters
Η Στέλλα Τέναντ κι η Ναόμι Κάμπελ με τον μετρ Καρλ Λάγκερφελντ σε παρουσίαση του οίκου Chanel το 1997. 

Το γνωστό μοντέλο Στέλλα Τέναντ που έφυγε από την ζωή τον περασμένο μήνα σε ηλικία 50 ετών αφαίρεσε μόνη την ζωή της παλεύοντας με ζητήματα ψυχικής υγείας, όπως επιβεβαιώνει η οικογένειά της. 

Το μοντέλο με την αριστοκρατική ομορφιά που πρωταγωνίστησε σε καμπάνιες οίκων - κολοσσών, όπως οι Calvin Klein, Chanel, Hermes και Burberry έφυγε από την ζωή στο σπίτι της στην Σκωτία στις 22 Δεκεμβρίου. 

Σε μια ανακοίνωση η οικογένειά της αναφέρει ότι η Στέλλα Τέναντ «η δημιουργικότητα, η εξυπνάδα και το χιούμορ της οποίας άγγιξαν τόσους πολλούς», δεν ήταν καλά σε αρκετό διάστημα και δεν αισθανόταν ότι μπορεί να συνεχίσει (την ζωή της).                                 

Ενας εκπρόσωπος της οικογένειάς της ανέφερε στην The Daily Telegraph: «Η Στέλλα δεν ήταν καλά για κάποιο καιρό. Κι έτσι, παίζει ρόλο στην βαθιά μας θλίψη κι απόγνωση το ότι δεν αισθάνθηκε ότι μπορεί συνεχίσει (την ζωή της), παρ′ όλη την αγάπη των οικείων της». Η οικογένεια ζητά σεβασμό στην ιδιωτικότητα, ενώ σκοπεύει να ασχοληθεί με την ευαισθητοποίηση πάνω σε ζητήματα ψυχικής υγείας. 

Η Τέναντ ήταν παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας από 15 ως 22 ετών κι είχε αριστοκρατικές ρίζες ως εγγονή του Αντριου Γκάβεντις, 11ου Δούκα του Ντεβονσάιρ και της Ντέμπορα Μίτφορντ. 

 ΠΗΓΗ: Daily Mail