Το παζάρι της Μέριμνας για παιδιά που βιώνουν απώλεια ή σοβαρή ασθένεια

Αξίζει να ενισχύσουμε το έργο της.
Η αφίσα του bazaar της Μέριμνας
Μέριμνα
Η αφίσα του bazaar της Μέριμνας

Καλοκαιρινό μπαζάρ ρούχων πραγματοποιούν οι Φίλοι της Μέριμνας, του σωματείου που στηρίζει παιδιά και οικογένειες σε σοβαρές ασθένειες και θάνατο - ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό κι επίκαιρο την εποχή της πανδημίας.

Από τις 30 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου, όσοι βρεθούν στο Πολεμικό Μουσείο (Ριζάρη 2 Αθήνα) θα μπορούν να ανακαλύψουν απίθανα ρούχα κι αξεσουάρ σε εξαιρετικά φιλικές τιμές και μάλιστα υπέρ έργου ιερού.

Αξίζει να το επισκεφθούμε!

Το έργο της Μέριμνας στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας

Στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας, οι επαγγελματίες της Μέριμνας, εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε παιδιά και εφήβους που βιώνουν απώλεια ή σοβαρή ασθένεια αγαπημένου τους προσώπου, ή που τα ίδια πάσχουν από απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Ευρύτερα στην κοινότητα, η Μέριμνα στοχεύει στη στήριξη γονέων και παιδιών με επιστημονικά άρθρα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Οι ψυχολόγοι της Μέριμνας προτείνουν στους γονείς τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών που προέκυψαν από τις πρωτόγνωρες συνθήκες του κατ’οίκον περιορισμού εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Με γνώμονα την ασφάλεια τόσο των ανθρώπων που δέχονται τις υπηρεσίες , όσο και των εργαζομένων στηn Μέριμνα, οι άνθρωποί της ενημερώνουν ότι έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία.

merimna.org.gr