Το trailer του «In the Sun», βραβευμένου ντοκιμαντέρ για την προστασία από τον ήλιο

Εκτελεστική παραγωγός του είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κέρι Ουάσινγκτον.
Από το trailer του νέου ντοκιμαντέρ
Από το trailer του νέου ντοκιμαντέρ

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «In the Sun», εκτελεστική παραγωγός του οποίου είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός, Κέρι Ουάσινγκτον μόλις κυκλοφόρησε.

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου για streaming και on-demand, προβάλλει επτά οικογένειες που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της ζωής στον ήλιο. Παρουσιάζει μια σειρά από χαρακτήρες από όλα τα κοινωνικά στρώματα που συνδέονται με μια κοινή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της Κόρτνεϊ, 27χρονης που δίνει με δερματικά προβλήματα, και του Στιου, ακμαίου ηλικιωμένου που χρησιμοποιεί την αφήγηση για να διαφωτίσει άλλους στην εξέλιξη της εκπαίδευσης έκθεσης στον ήλιο. Σε όλη την ταινία, η δρ. Τσι μοιράζεται την αποστολή της να εκπαιδεύσει και να θεραπεύσει ασθενείς, ενώ προσπαθεί να βρει την ισορροπία για να προστατεύσει τα παιδιά της από τον ήλιο.

Το «In the Sun» είναι η πρώτη ταινία από τα Neutrogena Studios, μια νέα πρωτοβουλία περιεχομένου από το brand ειδών περιποίησης δέρματος, καθώς προχωρά πέρα από την αφήγηση ιστοριών προϊόντων. Το brand στοχεύει στη δημιουργία πρότζεκτ που εκπαιδεύουν, διασκεδάζουν και επηρεάζουν για θετική αλλαγή.

Η Ουάσιγκτον, η οποία είναι πρέσβειρα της εταιρείας από το 2014, λέει: «Άρχισα να δουλεύω με τη Neutrogena επειδή ήξερα ότι ήταν μια εταιρεία που θέτει την υγεία στο ίδιο επίπεδο με την ομορφιά - και τα Neutrogena Studios είναι ακριβής απόδειξη αυτού. Το «In the Sun» είναι τόσο ισχυρό όσο και ενδυναμωτικό, μια απόδειξη για τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι πραγματικές ιστορίες, που προέρχονται από μια διαφορετική οπτική γωνία, εμπνέοντας τα απαραίτητα αποτελέσματα για την υγεία. Ανυπομονώ πραγματικά να μοιραστώ την ταινία με όλους».

Το «In the Sun» κέρδισε βραβείο Καλύτερου Περιβαλλοντικού Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σιατλ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, youtube.com