Νέες φάρσες με απειλητικά μηνύματα για βόμβες

Στο στόχαστρό του «βοβμιστή» σήμερα μπήκαν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και πολλά νοσοκομεία.
Eurokinissi

Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απειλές για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών έλαβαν το πρωί της Παρασκευής νοσοκομεία και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη ενός 42χρονου, στη Θεσσαλονίκη, για την αποστολή επτά αντίστοιχων μέιλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρό του «βοβμιστή» σήμερα μπήκαν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Ευαγγελισμός, Παίδων «Αγία Σοφία», Γενικό Κρατικό Αθηνών, Ερρίκος Ντυνάν και Τζάνειο.

Ο 42χρονος, υπήκοος Ρωσίας, είχε στείλει το πρώτο απειλητικό μήνυμα για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε αυτό έγραφε: «Πιστεύω στο Ισλάμ, είμαι έτοιμος να δώσω το αίμα μου για το Ισλάμ. Σήμερα θα σκάσει βόμβα στο αεροδρόμιο. Θα είναι τόσο μεγάλη η έκρηξη, που θα το εξαφανίσει».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είναι ο σημερινός αποστολέας είναι φίλος του 42χρονου, ο οποίος μετά τη σύλληψή του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση τής υπόθεσης.

Δημοφιλή