Τσίπρας κατά Τατσόπουλου: Τον πήραν στη ΝΔ για να πάει με την άλλη μισή Αθήνα

Μια επίθεση που συνεχίστηκε στο Facebook

Απρόσμενη κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πέτρου Τατσόπουλου με αφορμή αναφορές του πρώτου στη Βουλή.

Στην ξαφνική επίθεση του πρωθυπουργού στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας, χωρίς να τον κατονομάσει τόνισε:

Σε αντίθεση με εσάς που εντάσσετε στο κόμμα σας απολειφάδια της πολιτικής ζώής που πέρασαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργες σχέσεις με τη μισή Αθήνα, φύγανε από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα έρχονται στα δικά σας έδρανα μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα

Ο συγγραφέας και νυν υποψήφιος βουλευτής με τα χρώματα της ΝΔ δεν σιώπησε κι έδωσε τη δική του – σκληρή – απάντηση στο facebook. Στην ανάρτησή του τονίζει:

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη «δήλωση» για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα «δήλωση» δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012.
Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».

Δημοφιλή