Τζεφ Μπέζος: Βίντεο-ντοκουμεντο από το πρώτο «γραφείο» της Amazon πριν την «εκτόξευση»

Σπάνιο βίντεο από το 1994, όταν ο Μπέζος ήταν μόλις 30 ετών.
.
.
Instagram

Ένα βίντεο στο οποίο μας «ξεναγεί» στο πρώτο «γραφείο» της Amazon ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Τζεφ Μπέζος.

Αυτό το βίντεο, από το 1994, θυμήθηκε ο Μπέζος, με αφορμή την απόφασή του να αφήσει πίσω του το Σιάτλ έπειτα από χρόνια και να μετακομίσει στο Μαϊάμι, εκεί όπου έζησε ως παιδί, αναφέρει το Unilad.

«Το Σιάτλ υπήρξε το σπίτι μου από το 1994, όταν ξεκίνησα την Amazon από το γκαράζ μου», αναφέρει σε ανάρτηση που έκανε ο δισεκατομμυριούχος, εξηγώντας πως ο πατέρας του είχε τραβήξει αυτό το βίντεο, με την «περιοδεία στο πρώτο «γραφείο» της Amazon».

Στην ανάρτησή του, ο δισεκατομμυριούχος εξήγησε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στο Μαϊάμι, τόσο για να είναι κοντά στους γονείς του, όσο και γιατί οι δραστηριότητες της Blue Origin μετατοπίζονται ολοένα και περισσότερο στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ.

«Οι γονείς μου ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου. Πρόσφατα επέστρεψαν στο Μαϊάμι, όπου ζούσα όταν ήμουν μικρότερος (Miami Palmetto High class of ’82 - GO Panthers!). Θέλω να είμαι κοντά στους γονείς μου και λατρεύω το Μαϊάμι», σημείωσε.

«Έχω ζήσει στο Σιάτλ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού και έχω πολλές απίστευτες αναμνήσεις εδώ», συνέχισε ο Τζεφ Μπέζος και κατέληξε: «Σιάτλ, πάντα θα έχεις ένα κομμάτι της καρδιάς μου».

Στο βίντεο, ο Μπέζος ταξιδεύει τους θεατές γύρω από το αρκετά στενό γραφείο του - επιδεικνύοντας το «γραφείο» του και μερικά από τα αντικείμενα που έχει σε απόθεμα η Amazon.

Δημοφιλή