Βεργής: Δεν ψήφισε το κόμμα του και ψάχνει τον μοναδικό του ψηφοφόρο – «Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη»

«Δεν τύπωσα ψηφοδέλτια. Κάποιος πήγε και έγραψε στο λευκό και αυτό το μέτρησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος»

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» πήρε μία ψήφο στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως ήταν φυσικό άπαντες εικάσαμε ότι ο κύριος Δημοσθένης Βεργής ψήφισε τον εαυτό του. Όμως αυτό δεν συνέβη καθώς ούτε ο ίδιος ψήφισε το κόμμα του καθώς «αυτομόλησε» προς Νέα Δημοκρατία μεριά.

«Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη»

Όπως αποκάλυψε ο Δημοσθένης Βεργής μιλώντας το πρωί στο ΟPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ο ίδιος ψήφισε Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Εγώ έκανα μια διαμαρτυρία γιατί με τα ψηφοδέλτια κάνουμε φοβερή ρύπανση», είπε αρχικά και συνέχισε: «Εγώ ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί της πατρίδας μας. Και η γυναίκα μου και εγώ ψηφίσαμε Μητσοτάκη και έβαλα τέσσερις σταυρούς».

«Δεν τύπωσα ψηφοδέλτια. Κάποιος πήγε και έγραψε στο λευκό και αυτό το μέτρησε ο δικαστικός αντιπρόσωπος», είπε ο Δημοσθένης Βεργής.

Μάλιστα, είπε ότι θα κατέβει πάλι στις εκλογές του Ιουνίου, αλλά… μάλλον δεν θα τυπώσει ψηφοδέλτια. «Αλλά θα αφαιρέσω από τον Μητσοτάκη… Όχι, όχι».

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» είναι το μοναδικό από τα 21 κόμματα που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 που δεν πήρε ούτε μια ψήφο όπως αποτυπώνεται σε τελικά αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτό σημαίνει ότι ούτε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ο ίδιος ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε το κόμμα του κρατώντας σταθερή θέση να μην τυπώσει ψηφοδέλτια.