Βίντεο από drone απαθανατίζει κοπάδι πρόβατα και γίνεται viral ως «περίεργα απολαυστικό»

Προσοχή! Μην μπείτε στον πειρασμό να τα μετρήσετε.
YouTube/NTD

Πολλά είναι τα πράγματα που μπορεί να μας καθυστερήσουν στο δρόμο για τη δουλειά. Όμως, αυτή τη δικαιολογία δεν την είχε σκαρφιστεί κανείς. Κι όμως συνέβη: Βίντεο από drone, που απαθανατίζει ένα τεράστιο κοπάδι πρόβατα τη στιγμή που διασχίζουν τον δρόμο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει χαρακτηριστεί από τους χρήστες ως «περίεργα απολαυστικό»

Προσοχή! Μην μπείτε στον πειρασμό να τα μετρήσετε. Τα πρόβατα που βρέθηκαν καταμεσής του δρόμου της πόλης, Οθέλο, στην Ουάσιγκτον είναι κυριολεκτικά αμέτρητα.

Aν δει κανείς το βίντεο σε γρήγορη κίνηση, η μαγευτική εικόνα θυμίζει το έργο τέχνης ενός YouTuber από το Κάνσας, που αυτοαποκαλείται Farmer Derek. Ο Ντέρεκ, το 2015, έριξε ζωοτροφή για τις αγελάδες του σε πολύ συγκεκριμένα σημεία, έτσι ώστε το drone να τις πιάσει τη στιγμή που όλες μαζί θα σχημάτιζαν ένα χαμογελαστό πρόσωπο. Και τα κατάφερε! Ιδού το αποτέλεσμα:

Aπλώς στην περίπτωση των προβάτων, το ξεκαρδιστικό είναι ότι το λευκό «κύμα» που σχηματίζουν, φαίνεται να κινείται εντελώς αυτόνομα, με δική του πρωτοβουλία, δίχως ιδιοτελή κίνητρα όπως οι λιχουδιές που προσέφερε στα ζώα του ο Derek.

(Με πληροφορίες από cnn).

Δημοφιλή