Βίντεο: Όταν ο Χατζηνικολάου εξερράγη με σχόλια του δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρόπουλου της Αυγής

Στα 33 χρόνια του στην ιδιωτική τηλεόραση, ίσως είναι η μοναδική περίπτωση που η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου υπήρξε εκρηκτική. Τι λέει σήμερα ο Πετρόπουλος που το «κατάφερε».
.
.
ANT1 / GLOMEX

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θύμωσε και το έδειξε - σχεδόν κοκκινίζοντας - όταν ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή», Ανδρέας Πετρόπουλος, ισχυρίστηκε ότι «η εκπομπή της Φαίης Σκορδά επισκίασε τη δική σου κατά την προεκλογική περίοδο».

Διαφώνησε και το έδειξε, αλλά συγκρατήθηκε έστω με δυσκολία. Όμως δεν συγκράτησε το θυμό και την προσωπική ενόχλησή του, όταν ο Ανδρέας Πετρόπουλος υποστήριξε ότι δεν ρώτησε κανένας δημοσιογράφος τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων - με εξαίρεση τη Ράνια Τζίμα στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, όπως υποστήριξε. «Τρεις φορές έκανα την ερώτηση στον πρωθυπουργό στην συνέντευξη που μου έδωσε στον ΑΝΤ1», αντέτεινε φωνάζοντας και διαμαρτυρόμενος ο Νίκος Χατζηνικολάου...

Παρακολουθήστε εδώ την κόντρα κατά τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον ΑΝΤ1, αλλά και νεότερη συνέντευξη (πρωί Δευτέρας 22 Μαϊου) του Πετρόπουλου - και πάλι στον ΑΝΤ1, στους Μαρία Αναστασοπούλου, Γιώργο Λιάγκα.