ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/11/2020 15:23 EET

Vip «κορονοπάρτι» εν μέσω lockdown: Επώνυμοι καλεσμένοι και άφθονο αλκοόλ

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους και τις καλλίγραμμες γυναίκες που συμμετείχαν ήταν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Eurokinissi
.

Για… vip προσκεκλημένους διοργανώθηκε το πάρτι στο στο roof garden γνωστού πολυτελούς ξενοδοχείου της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου, όπου πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.

Το πάρτι οργανώθηκε διαδικτυακά και ο αριθμός των προσκλήσεων ήταν περιορισμένος.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους και τις καλλίγραμμες γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτό, ήταν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η είσοδος στο ξενοδοχείο γινόταν με κάρτα ή κωδικό ασφαλείας και είχε εξασφαλιστεί από την 24χρονη διοργανώτρια, η οποία είχε κανονίσει τα πάντα. Αυτό που δεν περίμενε ήταν το τηλεφώνημα αγνώστου στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άγνωστος τηλεφώνησε στο «100» και ανέφερε ότι στην ταράτσα γνωστού ξενοδοχείου της λεωφόρου Συγγρού γίνεται πάρτι. Στο ξενοδοχείο έσπευσε αρχικά περιπολικό. Αρχικά κανείς δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Στο σημείο έφτασαν γρήγορα και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, όπως και ο επόπτης της Άμεσης Δράσης. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν τελικά στο χώρο, διαπίστωσαν ότι πράγματι γινόταν πάρτι. Υπήρχαν άφθονα ποτά αλλά και Dj. Στο roof garden βρίσκονταν συνολικά 31 άτομα, ανάμεσά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και άλλοι επώνυμοι.

Στη θέα των αστυνομικών, οι οποίοι αμέσως επέβαλαν πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάρκας και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης, οι επώνυμοι καλεσμένοι αιφνιδιάστηκαν. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι κανείς τους δεν περίμενε έφοδο των Αρχών. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην 24χρονη διοργανώτρια του πάρτι, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη είναι κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου.