Βραζιλία: Σύζυγος ανέβηκε στη σκηνή και έσπασε το στέμμα της νικήτριας καλλιστείων (βίντεο)

Ακριβώς τη στιγμή που η λαμπερή τιάρα επρόκειτο να τοποθετηθεί στο κεφάλι της Μπελίνι, ο σύζυγος της Μπέκερ την άρπαξε και την πέταξε στο πάτωμα της σκηνής.
.
.
.

Κακός χαμός έγινε σε «διαγωνισμό ομορφιάς LGBTQIAP+» στη Βραζιλία. Όλα ξεκίνησαν από έναν ανεξέλεγκτο σύζυγο μιας διαγωνιζόμενης, που εισέβαλε στη σκηνή του διαγωνισμού, άρπαξε το στέμμα της νικήτριας και το χτύπησε με μανία στο έδαφος, επειδή η σύζυγός του κέρδισε τη δεύτερη θέση.

Σοκαρισμένοι οι θεατές των καλλιστείων Miss Gay Mato Grosso 2023 ούρλιαζαν, όταν ο σύντροφος της πρώτης επιλαχούσας διαγωνιζόμενης, Ναταλί Μπέκερ, η οποία εκπροσωπούσε την πόλη Κουιαμπά, διέκοψε βίαια την τελετή στέψης της νικήτριας Εμανουέλι Μπελίνι, που εκπροσωπούσε την πόλη Βαρζέα Γκράντε, αναφέρει η New York Post.

Ακριβώς τη στιγμή που η λαμπερή τιάρα επρόκειτο να τοποθετηθεί στο κεφάλι της Μπελίνι, ο σύζυγος της Μπέκερ την άρπαξε και την πέταξε στο πάτωμα της σκηνής.

Ο σύζυγος της Μις Κουιαμπά πήρε στη συνέχεια το στέμμα και το εκσφενδόνισε ξανά στο έδαφος, σπάζοντάς το σε κομμάτια. Ύστερα, ο ίδιος προσπάθησε να τραβήξει την Μπέκερ έξω από τη σκηνή, αλλά η ασφάλεια των καλλιστείων επενέβη και τον οδήγησε στα παρασκήνια.

Η συντονίστρια των καλλιστείων Μαλόνε Χάριτζ, η οποία διοργάνωσε τον διαγωνισμό Miss Gay Mato Grosso, εξέδωσε δήλωση σχετικά με το έντονο ξέσπασμα, επιμένοντας ότι οι κριτές των καλλιστείων ήταν δίκαιοι όταν ανακήρυξαν την Μπελίνι βασίλισσα και επίκριναν τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της Μπέκερ.

«Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση και τη ζημιά», δήλωσε η Χάριτζ. «Καταδικάζουμε έντονα το περιστατικό που συνέβη την ώρα της στέψης της εκλεγμένης Μις», συνέχισε ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Η Χάριτζ πρόσθεσε: «Επιβεβαιώνουμε την επιλογή της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων και συμπάσχουμε με την εκλεγμένη δεσποινίδα, καθώς και με την Μπέκερ, καθώς δεν είναι υπεύθυνη για τις τρελές συμπεριφορές τρίτων».

Η ανακοίνωση συνέχισε σημειώνοντας ότι η «νομική ομάδα των καλλιστείων έχει ενημερωθεί» για το ποινικό περιστατικό και ότι θα ληφθούν «τα απαραίτητα νομικά μέτρα».