Wolf of Wall Street: H πρώην σύζυγό του «Λύκου» λέει ότι όσα σόκαραν τους θεάτες είναι αλήθεια

Η σκηνή αυτοϊκανοποίησης του Τζόνα Χιλ «όντως συνέβη» στη ζωή της αληθινής «Ναόμι».
.
.
NADINE MACALUSO/PARAMOUNT PICTURES

«Όταν με πήρε τηλέφωνο το γραφείο του Μάρτιν Σκορτσέζε και επιβεβαίωσε ότι θα έκαναν μια ταινία για τον πρώην σύζυγό μου, Τζόρνταν Μπέλφορτ, η πρώτη μου σκέψη ήταν: «Ω Θεέ». Πραγματικά δεν ήθελα να παιχτεί στην οθόνη ο πόνος της ζωής μου ή η ελληνική τραγωδία ενός γάμου», γράφει στο Newsweek η πρώην σύζυγος του Μπέλφορτ, Ναντίν Μακαλούσο.

Τα απομνημονεύματα του πρώην συζύγου μου, The Wolf of Wall Street (Ο λύκος της Γουόλ Στριτ), τα οποία αφηγούνταν την περιβόητη καριέρα του ως χρηματιστή στη Νέα Υόρκη, είχαν ήδη δημοσιευτεί το 2007. Ο Τζόρνταν είναι ένας άνθρωπος που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν, οπότε δεν έπρεπε να εκπλαγώ όταν έμαθα ότι γυριζόταν μια ταινία για τη ζωή του.

Αλλά, μέχρι εκείνο το σημείο της ζωής μου, γύρω στο 2012, είχα κάνει τόση πολλή δουλειά στον εαυτό μου μέσω της θεραπείας και συνειδητοποίησα ότι αυτό το πράγμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμένα.

Όταν πρωτογνώρισα τον Τζόρνταν, ήταν στο Χάμπτονς στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Ο Τζόρνταν με αναζήτησε μετά το πάρτι. Καταλήξαμε να ερωτευτούμε και να παντρευτούμε.

«Ο γάμος μας κράτησε οκτώ χρόνια», αναφέρει η Μακαλούσο.

Ένα χρόνο αργότερα, συνελήφθη και αργότερα καταδικάστηκε για ξέπλυμα χρήματος και απάτη χρεογράφων. .

Όταν έφυγε, ήμουν τόσο χαρούμενη που τελικά ένιωσα ελεύθερη.

Rune Hellestad - Corbis via Getty Images

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, γνώρισα έναν υπέροχο άντρα που ζει στην Καλιφόρνια και τελικά μετακόμισα εδώ με τα παιδιά μου για να κάνω μια νέα αρχή. Ένιωθε πολύ καλά. Τώρα είμαι με τον άντρα μου 22 χρόνια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι.

Όταν έφτασα τα τριάντα μου, αποφάσισα να επιστρέψω στο σχολείο και να γίνω θεραπεύτρια.

Όταν ανακάλυψα ότι η ταινία θα γυριζόταν για τη ζωή του Τζόρνταν το 2013, ήμουν σε θεραπεία.

Πριν βγει η ταινία το 2013, ζήτησα από τους παραγωγούς να αλλάξουν το όνομά μου. Δεν είχα καμία συμβολή και δεν έβγαλα χρήματα από την ταινία. Όταν με πήρε τηλέφωνο το γραφείο του Σκορσέζε και με ρώτησε αν θα συναντηθώ με τη Μάργκοτ Ρόμπι, που με έπαιξε στην ταινία, και είπα ναι. Μου άρεσε που τη γνώρισα. Ήταν 22 ετών, την ηλικία που είχα όταν πρωτογνώρισα τον Τζόρνταν.

Η σκηνή αυνανισμού του Τζόνα Χιλ «όντως συνέβη» στη ζωή της αληθινής «Ναόμι»

Η Ναντίν Μακαλούσο, αποκάλυψε στο TikTok ότι μια σκηνή της ταινίας από το πάρτι στην πισίνα βασίστηκε σε πραγματικό γεγονός.

Στην ταινία, η Μαργκό Ρόμπι, η οποία υποδύεται έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από την Μακαλούσο, πηγαίνει σε ένα πάρτι στην πισίνα όπου ο χαρακτήρας του Τζόνα Χιλ, Ντόνι Αζόφ, γδύνεται μπροστά της και αυνανίζεται.

Ο ρόλος του Τζόνα Χιλ βασίστηκε στον πραγματικό χρηματιστή Ντάνι Πόρους, και ενώ η Μακαλούσο δεν επιβεβαιώνει ποιος είχε κάνει το ίδιο σε εκείνη, είπε ότι κάποιος το έκανε πραγματικά, αναφέρει το BI.

«Με ρωτήσατε, πώς γνώρισα τον Μπέλφορτ, τον λύκο της Γουόλ Στριτ; Λοιπόν, στην πραγματικότητα είναι αρκετά παρόμοιο με την ταινία», λέει στο βίντεο της στο TikTok.

«Ήμουν 22 ετών και έκανα μόντελινγκ. Το αγόρι μου εκείνη την εποχή μου είπε: ”Θέλεις να πάμε στο πάρτι στο Γουέστ Χάμπτον σε ένα σπίτι στην παραλία;”. Του λέω: ”Φυσικά”», συνέχισε.

Η επίμαχη σκηνή στην ταινία δείχνει τους καλεσμένους ενός πάρτι να παίρνουν το υπνωτικό ηρεμιστικό Quaaludes και άλλα ναρκωτικά για να φτιαχτούν, όπως ακριβώς και στην αφήγηση της ιστορίας από την Μακαλούσο.

«Σταματήσαμε και θυμάμαι να μπαίνω στο σπίτι. Υπήρχαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και συμπεριφέρονταν πολύ περίεργα. Δεν είχα ιδέα ότι είχαν πάρει όλοι Quaaludes», θυμήθηκε.

«Ήταν όλοι εκεί με τις γυναίκες τους, αλλά έκαναν άσεμνα και περίεργα σχόλια», είπε. «Εκείνη η σκηνή όπου κάποιος ξεγυμνώνεται μπροστά μου ήταν αληθινή».

Και πρόσθεσε: «Αλήθεια τρομοκρατήθηκα. Ήμουν 22 ετών και είπα στον τότε φίλο μου: «Πρέπει να φύγουμε από αυτό το πάρτι” και φύγαμε αμέσως».

Δημοφιλή