Ξάνθη: Τραγικός θάνατος για 4 επιβαίνοντες σε ΙΧ - Συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο (Εικόνες)

Τουλάχιστον 6 τραυματίες - Το όχημα κόπηκε στα δύο και κατέληξε 150 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.
Τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες.
Τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες.
XanthiNews.gr

Τραγικό θάνατο βρήκαν το πρωί της Κυριακής, 16 Ιουνίου, 4 επιβαίνοντες αυτοκινήτου, 2 άντρες και 2 γυναίκες στην Ξάνθη.

Νεκροί είναι 2 κορίτσια και 2 αγόρια, ηλικίας 20-25 ετών. Τα νεαρά άτομα ήταν σε πάρτι, όπως λένε οι πληροφορίες, όπου μετά το πάρτι αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στο Νέστο και έγινε το μοιραίο. Σύμφωνα με πληροφορίες η μία κοπέλα ήταν Ρουμάνα και κατοικούσε στην Ξάνθη, η άλλη κοπέλα από την Χαλκίδα και φοιτήτρια στην Κομοτηνή, ένας υπήκοος Αλβανίας και οι άλλοι δύο νεαροί από την Ελλάδα.

Το ΙΧ, κινούμενο από την Ξάνθη προς την Καβάλα στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο το οποίο μετέφερε εργαζόμενους από τοπική επιχείρηση της περιοχής. Το όχημα διαλύθηκε στην κυριολεξία και τα επιβαίνοντα άτομα διαμελίστηκαν.

Στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου υπάρχουν τουλάχιστον 6 τραυματίες. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με το όχημα να κόβεται στα δύο και να μεταμορφώνεται σε άμορφη μάζα που κατέληξε 150 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Επιχείρησαν 10 άντρες της πυροσβεστικής με 4 οχήματα για να απεγκλωβίσουν τους 4 νεκρούς εννοεί όλοι τραυματίες έχουνε μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες.
Τροχαίο στον επαρχιακό δρόμο Ξάνθης-Τοξότες.
XanthiNews.gr

Πηγή: XanthiNews.gr

Δημοφιλή