ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23/02/2020 08:04 EET

Ξεχωρίζουν τα «Liodentra» στην Καρδαμύλη

Ενα ακόμη ιδιαίτερο κατάλυμα στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels.

.

Η τουριστική Ελλάδα δεν διαθέτει μόνο μεγάλες μονάδες και all inclusive ξενοδοχεία, αλλά και μικρότερα καταλύματα, που προσφέρουν εξατομικευμένες διακοπές.

Ενα από αυτά, είναι ο παραθαλάσσιος ξενώνας «Liodentra», στην περιοχή της Καρδαμύλης, που φιλοδοξεί να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς στην καρδιά της Μεσσηνιακής Μάνης. Ο ξενώνας, εντάσσεται στη αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels.

.

Αρμονικά ενταγμένο στο φυσικό περιβάλλον του ελαιώνα της Καρδαμύλης, το πετρόκτιστο συγκρότημα αποτελείται από δύο διώροφες και μία ισόγεια κατοικία, προσφέροντας εικόνες από το μεσσηνιακό τοπίο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Βασικά χαρακτηριστικά του ξενώνα είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και η διατήρηση την παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Οι δύο διώροφές  κατοικίες πλαισιώνονται από έναν ολάνθιστο κήπο και είναι επιπλωμένες με εντυπωσιακές αντίκες που έχουν συλλεχθεί ανά τα χρόνια απ’ όλο τον κόσμο. Ένα  αυθεντικό  σεντούκι του 19ου αιώνα, μια  βιβλιοθήκη από έναν πύργο στις γερμανικές Άλπεις, ένα λαβομάνο  και απλίκες από την Αγγλία, αλλά και περσικά χαλιά και γαλλικές γκραβούρες - όλα συντελούν στην διακόσμηση και την δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας.

.

Η κάθε διώροφη οικία επιφανείας 135 τ.μ. αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 4 άτομα. Η «μικρή έκπληξη» του καταλύματος, είναι η ισόγεια οικία επιφανείας 38 τ.μ., που είναι ιδανική για ζευγάρια. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και έχει ξεχωριστό λουτρό.
Συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις, το συγκρότημα αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τις διακοπές, καθώς περιλαμβάνει μία πισίνα μήκους 13 μέτρων. Ακόμη, για τις οικογένειες με παιδιά, υπάρχει παιδική χαρά όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να παίξουν και να χαρούν τις διακοπές τους με ασφάλεια.

Το συγκρότημα είναι ιδανικό και για οργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων. Με βάση την αρχιτεκτονική του εξωτερικού χώρου, το ακίνητο μπορεί να φιλοξενήσει με μεγάλη άνεση κοινωνικές εκδηλώσεις μέχρι 100 ατόμων.
Η περιοχή είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για ψάρεμα ή εξερεύνηση του βυθού. Η παραλία Ριτσά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον ξενώνα και προσφέρεται για κολύμπι ή και για βόλτα με θαλάσσιο ποδήλατο ή κανό.

Sponsoed Post