Ξεμπρόστιασε τον σύντροφό της για την απιστία του στο πάρτι γενεθλίων της- και το βίντεο έγινε viral

Ξεμπρόστιασε τον σύντροφό της για την απιστία του στο πάρτι γενεθλίων της- και το βίντεο έγινε viral

Η Τιάνα Περέα γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της στο Τέξας, μαζί με φίλους και τον σύντροφό της, Σάντος.

Κι ενώ όλοι περνούσαν όμορφα και διασκέδαζαν, η εορτάζουσα πήρε το λόγο για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους που γιόρτασαν μαζί της, όταν η στιγμή πήρε άλλη τροπή. Μετά τους φίλους, η Τιάνα στράφηκε στο αγόρι της και είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σάντος που με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω κάποιον πολύ καλύτερο. Γιατί όλοι εδώ γνωρίζουν ότι προσπαθούσες να πη***εις άλλη κοπέλα».

Οι καλεσμένοι που παρακολουθούσαν την Περέα και άκουγαν τον μονόλογο, αισθάνονταν άβολα με το περιστατικό. Ωστόσο, κάποιος βιντεοσκόπησε τη σκηνή.

«Όλοι έχουμε εικόνες των μηνυμάτων και βίντεο που έστελνες σε εκείνη. Της έστειλες την ίδια φωτογραφία που έστειλες και σε μένα σήμερα. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, η σχέση μας έχει τελειώσει και τώρα μπορείς να φύγεις από εδώ», λέει η Περέα.

Στο τέλος του λόγου, η Περέα χειροκροτήθηκε, καθώς ο Σάντος φεύγει από το δωμάτιο. Πριν τελειώσει το βίντεο, η Περέα απευθύνεται σε φίλο του Σάντος, λέγοντας: “Έντγκαρ, αν γνώριζες κι εσύ για τις πράξεις του φίλου σου, να πας να πη***εις».

Το βίντεο έγινε viral αμέσως και οι χρήστες του Τουίτερ, εντυπωσιάστηκαν από την ένταση στην ομιλία της Περέα και την αντίδραση των καλεσμένων.

Πηγή: The Independent

Δημοφιλή