«Γ... την Τουρκία»: Το μήνυμα του γιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στο Instagram

«Γ... την Τουρκία»: Το μήνυμα του γιου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στο Instagram
THOMAS COEX via Getty Images

Ο Γιαΐρ Νετανιάχου, γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, προκάλεσε αίσθηση την Τετάρτη ανεβάζοντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια εικόνα που περιείχε το μήνυμα «Fuck Turkey» (Γ... την Τουρκία), χρησιμοποιώντας ως «βάση» την τουρκική σημαία.

Το post αυτό, που αργότερα κατέβηκε, έρχεται στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας στον απόηχο των βίαιων επεισοδίων στη Γάζα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων Παλαιστινίων διαδηλωτών. Νετανιάχου και Ερντογάν προέβησαν σε «πόλεμο» ανακοινώσεων, με σκληρά εκατέρωθεν σχόλια, ενώ υπήρξαν απελάσεις διπλωματών και από τις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει η ισραηλινή Haaretz, συνεργάτες του Ισραηλινού πρωθυπουργού σχολίασαν πως «ο Γιαΐρ Νετανιάχου είναι φιλήσυχο άτομο», προσθέτοντας πως ο λογαριασμός του στο Instagram είναι ιδιωτικός.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού προβαίνει σε αμφιλεγόμενα posts στα social media, ενώ έχει καταγραφεί και να προβαίνει σε ατυχή σχόλια για ιερόδουλες, σεξ και για συμφωνίες που κανόνισε ο πατέρας του κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε κλαμπ.

Δημοφιλή