Γαλάτω Αλεξανδράκη: Η μυστηριώδης ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης - «Είμαι σοκαρισμένη» (Βίντεο)

Όπως είπε η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος, αποφάσισε να μιλήσει σήμερα μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο, αλλά δεν σκοπεύει να ξανακάνει δηλώσεις.
ΔΕΛΤΑ NEWS

Την πρώτη της εμφάνιση έκανε η εκλεγμένη Ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Γαλάτω Αλεξανδράκη, η οποία βγήκε δεύτερη σε σταυρούς κάτω από τον ήδη Ευρωβουλευτή, Εμμανουήλ Φράγκο.

Η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος που διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό δίκτυο «Δέλτα Τηλεόραση Θράκης», λέγοντας πως δε προτίθεται να ξανακάνει δηλώσεις.

Είπε χαρακτηριστικά, ότι αποφάσισε να μιλήσει σήμερα μετά τα δημοσιεύματα στον τύπο που έψαχναν τη μυστηριώδη υποψήφια που συγκέντρωσε πάνω από 51.000 σταυρούς.

Σημειώνεται ότι η κ. Αλεξανδράκη δεν είχε κάνει προεκλογικό αγώνα για τις Ευρωεκλογές 2024, και δεν υπήρχε διαθέσιμη καμία φωτογραφία της.

Γαλάτω Αλεξανδράκη: Δεν περίμενα να εκλεγώ

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό... Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά».

Τέλος, στην απορία που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή της εκλογής της για το αν τελικά θα εκπροσωπήσει το κόμμα της στο Ευρωκοινοβούλιο η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει προς το παρόν.

Δημοφιλή