Γαλλία: Yφυπουργός του Μακρόν θα γίνει εξώφυλλο στο Playboy

Η Μαρλέν Σιαπά «ανάβει φωτιές» στο Ελιζέ την ώρα που η Γαλλία «βράζει» από τις διαμαρτυρίες κατά της κυβέρνησης
.
.
Playboy

Γαλλίδα υφυπουργός σύμφωνα με τις πληροφορίες της Le Parisien θα βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο αυτή την Πέμπτη 8 Απριλίου, στη γαλλική έκδοση του Playboy.

Πιο συγκεκριμένα η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλεγγύας Οικονομίας, άλλοτε αρμόδια για ζητήματα ισότητας ανδρών-γυναικών, Μαρλέν Σιαπά, ποζάρει για το εξώφυλλο του γαλλικού Playboy που θα κυκλοφορήσει την την προσεχή Πέμπτη.

via Associated Press

Πρόκειται για ένα εξώφυλλο που προκαλεί, πριν ακόμη καν δημοσιευθεί. Η Γαλλίδα υφυπουργός, μιλά στο διάσημο ανδρικό περιοδικό για την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία, ενώ στις εσωτερικές σελίδες φιλοξενούνται άλλες τέσσερις φωτογραφίες της, στις οποίες φέρεται να ποζάρει, «ντυμένη» μόνο με τη… γαλλική σημαία.

Με, επιπλέον, τέσσερις φωτογραφίες στις εσωτερικές σελίδες, σύμφωνα με εσωτερική πηγή, η Σιάπα ποζάρει εκεί με σέξι τρόπο και τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία.

«Είναι ντυμένη και φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες», υποστηρίζει σύμβουλος της υφυπουργού στη Le Parisien.

Το περιβάλλον της Γαλλίδας υφυπουργού, μάλιστα, εξηγεί ότι, στην πολυσέλιδη συνέντευξή της, μιλά για τη βία κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία, την οικονομία, την οικολογία και την υπερθέρμανση του πλανήτη, καθώς «είναι η μόνη υπουργός ικανή να απαντήσει σε ερωτήσεις από ένα περιοδικό, όπως το Playboy».

«Η Μαρλέν Σιαπά είναι η μόνη υπουργός ικανή να απαντήσει σε ερωτήσεις από ένα περιοδικό όπως το Playboy, είναι επίσης η πρώτη πολιτικός που γίνεται εξώφυλλο», καυχιέται το περιβάλλον της.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα