Γυναίκα πέθανε στην προσπάθεια να πιάσει το Airpod της - Παγιδεύτηκε σε ιμάντα

Φρικτός θάνατος για ένα ακουστικό.
Natnan Srisuwan via Getty Images

Η Alyssa Drinkard, 21 ετών, πέθανε αφού πιάστηκε σε έναν ιμάντα στο εργοστάσιο που δούλευε την ώρα που προσπαθούσε να ανακτήσει ένα AirPod που έπεσε κάτω από το μηχάνημα ενώ βρισκόταν σε βάρδια σε εργοστάσιο του Club Car στη Τζόρτζια γύρω στις 21:45 την Παρασκευή (8/3).

Η συνάδελφός της Fae’Zsha Smith, που είδε το περιστατικό, είπε στους ερευνητές ότι όταν η 21χρονη προσπάθησε να βγάλει το ακουστικό κάτω από το μηχάνημα, πιάστηκε στην αλυσίδα που κινεί τον ιμάντα, αναφέρει το Sky News.

Λόγω του τρόπου με τον οποίο εγκλωβίστηκε η νεαρή γυναίκα, η συνάδελφος της που ήταν στο σημείο «δεν κατάφερε να τη βγάλει έξω, έτσι ζήτησε να έρθει η συντήρηση του εργοστασίου και να κλείσει το μηχάνημα».

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, η οποία κατασκευάζει αμαξίδια γκολφ και άλλα οχήματα κατάφερε να απελευθερώσει την νεαρή γυναίκα «κόβοντας το μεταλλικό σκελετό γύρω από τον μεταφορέα και τραβώντας την έξω», έγραψαν οι ερευνητές, προσθέτοντας ότι είχε ακόμη σφυγμό καθώς της έδωσε τις πρώτες βοήθειες πριν πάει στο νοσοκομείο.

Η εταιρεία που εργάζονταν η Drinkard επιβεβαίωσε ότι μια εργαζόμενή της τραυματίστηκε σοβαρά στην κύρια μονάδα παραγωγής και αργότερα πέθανε.

«Οι πρώτες βοήθειες ειδοποιήθηκαν αμέσως και τους ευχαριστούμε για τη γρήγορη ανταπόκρισή τους για την παροχή ιατρικής φροντίδας και μεταφοράς στο νοσοκομείο όπου η εργαζόμενη δυστυχώς αργότερα πέθανε», ανέφερε η εταιρεία.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και όλους τους επηρεασμένους από αυτή την απώλεια. Συνεργαζόμαστε με τις αρχές και τον εργολάβο σε μια έρευνα για να προσδιορίσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στο περιστατικό».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Club Car, η εταιρεία, με έδρα την Augusta, είναι ηγέτης του κλάδου στην κατασκευή για αμαξίδια γκολφ και κατασκευάζει το επίσημο αμαξίδια του γκολφ για το PGA of America, το PGA TOUR Tournament Players Club Network και το European Tour.

Δημοφιλή