ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/03/2021 17:34 EET

Γιατί κλείνουν για 3 μήνες οι «Τρύπες του Καραμανλή»

Από την Παρασκευή 26 Μαρτίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου.

Φωτογραφία αρχείου

Για τρεις ολόκληρους μήνες θα αλλάξει η καθημερινότητα των οδηγών, που περνούν από τις λεγόμενες «Τρύπες του Καραμανλή» στον οδικό άξονα Βάρκιζας – Σουνίου, καθώς από την Παρασκευή 26 Μαρτίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου ο δρόμος κλείνει λόγω έργων. Η κυκλοφορία των κινούμενων προς Σούνιο οχημάτων, θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής:

Αριστερά κόμβος Λ. Αθηνών-Σουνίου - Βασ. Κωνσταντίνου, δεξιά Βάκχου, δεξιά Λ. Αναγυρούντος, δεξιά Λ. Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου), δεξιά Λ. Αγίας Μαρίνας, συνέχεια Λ. Αγίας Μαρίνας έως τη συμβολή της με Λ. Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λ. Αθηνών-Σουνίου – Λ. Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου.

 Η κυκλοφορία των κινούμενων προς Αθήνα οχημάτων, θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής:

Δεξιά κόμβος Λ. Αθηνών-Σουνίου – Λ. Αγίας Μαρίνας-Κορωπίου, αριστερά Λ. Ευελπίδων (πρώην Λ. Βάρης-Κορωπίου), συνέχεια Λ. Ευελπίδων έως τη συμβολή της με τη Λ. Αθηνών-Σουνίου μέσω του κόμβου Λ. Αλκυονιδών-Λ. Βάρης.

Από την Τροχαία παρακαλούν τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.