Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρέθηκε στο πλευρό του Σταύρου Φλώρου, πραγματοποιώντας επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor. Ο Τούρκος παραγωγός μοιράστηκε μάλιστα φωτογραφίες από τη συνάντησή τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, οι δύο άντρες ποζάρουν χαμογελαστοί φορώντας αθλητικές φόρμες της Χαλ Σίτι, της αγγλικής ομάδας που ανήκει στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Σταύρος Φλώρος εμφανίζεται με την επετειακή ζακέτα που δημιουργήθηκε για τα 120 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
Συνοδεύοντας τις φωτογραφίες, ο Τούρκος παραγωγός έγραψε: «Ένας όμορφος άνθρωπος, που δίνει μάθημα θετικότητας και δύναμης».
Η στήριξη του Ατζούν Ιλιτζαλί προς τον Σταύρο Φλώρο ξεκίνησε από τις πρώτες στιγμές μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια ψαρέματος στα παρασκήνια του Survivor. Από τότε βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια για τη νοσηλεία και την αποκατάστασή του.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Σταύρος Φλώρος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μετά το χειρουργείο στο πόδι του, συνοδεύοντάς τες με ένα συγκινητικό μήνυμα για τη δύναμη, την επιμονή και την αισιοδοξία.
Στην ανάρτησή του είχε γράψει μεταξύ άλλων: «Έμαθα ότι η δύναμη δεν είναι να μην πέφτεις ποτέ. Η πραγματική δύναμη είναι να βρίσκεις τον τρόπο να σηκώνεσαι κάθε φορά που η ζωή σε γονατίζει. Και εγώ σηκώθηκα», ενώ κατέληγε με τη φράση: «Στην πραγματικότητα η ιστορία μου μόλις αρχίζει!».