Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε τις ευχές της στον Γεώργιος Μυλωνάκης για την ονομαστική του εορτή, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να ξεπεράσει γρήγορα τη δοκιμασία της υγείας του. Κατά την έναρξη της εκπομπής «Happy Day» την Πέμπτη 23 Απριλίου, η παρουσιάστρια ευχήθηκε σε όλους τους εορτάζοντες, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον σύζυγο της Τίνα Μεσσαροπούλου, ο οποίος νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θέλησε μέσα σε αυτή τη σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία να του ευχηθεί χρόνια πολλά, αλλά κυρίως να βγει σύντομα δυνατός από τη δύσκολη αυτή κατάσταση, ώστε όλο αυτό να μείνει πίσω σαν μια κακή ανάμνηση. Έστειλε, μάλιστα, την αγάπη και τη θετική της σκέψη.
Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, που εκδόθηκε τη Δευτέρα, η κατάσταση του υφυπουργού παραμένει σταθερή, ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Ο Γεώργιος Μυλωνάκης συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που προκλήθηκε από ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξή του, ενώ νέα ενημέρωση θα δοθεί ανάλογα με την πορεία της κατάστασής του.
Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης 15 Απριλίου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.