kubernese

Στην ανασκόπηση του ο πρωθυπουργός εστιάζει σε πολιτικές που δίνουν στήριξη στους πολίτες. Το μήνυμα του για τη βία στα πανεπιστήμια.
Οι εκπρόσωποι των αδικοχαμένων θυμάτων στο δυστύχημα των Τεμπών συνεχίζουν να αναζητούν το δίκιο τους
Στην πολιτική σκηνή, η απόσταση ανάμεσα στους εκλεγμένους αντιπροσώπους και το λαϊκό σώμα εξακολουθεί να διευρύνεται, ανεξαρτήτως πολιτικού στίγματος
«Η μάχη με την ακρίβεια δεν θα σταματήσει εδώ, θα συνεχίσουμε να παίρνουμε κάθε πρόσφορο μέτρο», σημειώνει ο πρωθυπουργός.
«Για την κάλυψη αναγκών σε εργατικό δυναμικό προωθούμε συμφωνίες με έξι χώρες. Η πρώτη που θα υπογράψουμε είναι με την Ινδία», σημειώνει ο πρωθυπουργός.
Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη του σε podcast, εστίασε στην πολιτική που εφαρμόζει, στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας, στις αμυντικές δαπάνες και στην αντιμετώπιση του λαϊκισμού.
Και οι Συμπληγάδες Πέτρες της ιδεολογικής ακαμψίας, των ξεπερασμένων πολιτικών πρακτικών και, ενδεχομένως, λανθασμένων ατομικών επιλογών.
ΟΠίτερ Όμτσιχτ ηγέτης του νεοσύστατου κεντροδεξιού New Social Contract αποχώρησε από τον σχηματισμό κυβέρνησης καθώς διαφωνεί με το οικονομικό πρόγραμμα.
«Κανείς δεν ωφελείται από τη διατάραξη της κοινωνικής, οικονομικής και εμπορικής ζωής της χώρας, από αποφάσεις που δεν εξυπηρετούν ούτε τους ίδιους τους αγρότες».