Lidl

Η βράβευση για 8η συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στην καθιέρωση ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος εξέλιξης και ισότητας για τους πάνω από 6.700 ανθρώπους της.
KOΡΥΦΑΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ
Η νέα τηλεοπτική ταινία της εταιρείας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καπουτζίδη παρουσιάζει τις πολύπλευρες δράσεις της Lidl Ελλάς στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ
Το τελευταίο «σπριντ» της χρονιάς για το πιο πολύτιμο έπαθλο
Τηλεμεταφορά στην πιο δυνατή αχτίδα καλοκαιριού
Μια όμορφη καλοκαιρινή ιστορία-"βουτιά" στα παιδικά μας χρόνια.
Ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα πιστότητας "τρέχει" στα smartphones μας εδώ και λίγες μέρες. Δοκίμασέ το και εσύ για να απολαύσεις άμεσα ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.
Χορηγούμενο από Lidl Hellas
Η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προχωρά στη δωρεά σύγχρονου εξοπλισμού πληροφορικής στον Δήμο Λειψών και στο Σχολείο 18 Άνω για άμεση αξιοποίηση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθητών, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ενεργή παρουσία και συμβολή της στη μάχη αντιμετώπισης κατά του κορωνοϊού Covid-19 στη χώρα μας.
Δωρίζει 120.000 μάσκες στο Υπουργείο Παιδείας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Η Lidl Ελλάς με υψηλό αίσθημα ευθύνης συμβάλλει στη μάχη κατά του Covid-19 και διαθέτει 100.000€ για την κάλυψη επειγόντων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας, εμπνέοντας τους πολίτες να πράξουν υπεύθυνα για το κοινό καλό.