melopita

Βήμα 3ο: Ψήσιμο στο φούρνο. Ρίχνουμε το μείγμα κέικ στο ταψί με τα μήλα. Στρώνουμε την επιφάνεια με την σπάτουλα. Ψήνουμε
Τέτοια εποχή τα μήλα είναι στα καλύτερά τους. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για μηλόπιτα. Είναι αφράτη και ζουμερή, έχει ελάχιστο ελαιόλαδο και καθόλου ζάχαρη και αλεύρι.
Βρες λοιπόν κι εσύ ωραία, ζουμερά μήλα, τα οποία θα «μεθύσεις», θα καραμελώσεις και θα κλείσεις μέσα σε ένα βουτυράτο, τραγανή και νόστιμη σφολιάτα και φτιάξε τη δική σου ιστορία, ερωτική ή μη. Μόλις τη βγάλεις την μηλόπιτα ζεστή-ζεστή από τον φούρνο ακούμπησε μια μεγάλη μπάλα παγωτό και σαν άλλη Αφροδίτη γίνε η θεά... της μηλόπιτας!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C Κελσίου. Θρυμματίζουμε το ανθότυρο με ένα πηρούνι σε μεγάλο μπώλ. Προσθέτουμε το μέλι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε με σύρμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα.
Στην Μήλο, εκμεταλλεύονται το αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο και την φυσική γλυκιά του γεύση και το έβαλαν σε μία πίτα. Μπορεί