palaistine

Υπογράφουν 14 παλαιστινιακές οργανώσεις. Κρίσιμη απόφαση για την ίδρυση κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην Γάζα και για ένα Παλαιστινιακό Κράτος. Διπλωματικό επίτευγμα της Κίνας.
Μετά τον θάνατό της, οι γιατροί έκαναν υπερηχογράφημα προκειμένου να εξακριβώσουν την κατάσταση του εμβρύου και διαπίστωσαν πως η καρδιά του χτυπούσε.
Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέταζε το θέμα από τις αρχές του περασμένου έτους, κατόπιν αιτήματος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Διαπραγματεύσεις στη Ντόχα για κατάπαυση πυρός.
Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στα social media δείχνει το τζιπ με τον άνδρα δεμένο πάνω στο καπό να περνάει μπροστά από δύο ασθενοφόρα.
«Μαχητικά αεροσκάφη διεξήγαγαν πλήγμα ακριβείας εναντίον βάσης της Χαμάς εγκατεστημένης στο εσωτερικό σχολείου της UNRWA στην περιοχή Νουσέιρατ»
Και η 11η χώρα της ΕΕ. Πριν από περίπου 10 ημέρες, Ιρλανδία και Νορβηγία προχώρησαν στην ίδια απόφαση, δηλώνοντας πως η λύση δύο κρατών είναι η μόνη ρεαλιστική για μια βιώσιμη ειρήνη.
Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας στη Ραμάλα επιβεβαίωσε ότι ένα 14χρονο αγόρι, ο Μαζντ Σαχίρ Αραμίν σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις.
Ο καταυλισμός του Αλ 'Αιντα στον οποίο διαμένουν περισσότεροι από 6.000 άνθρωποι, είναι από τους παλαιότερους στην Παλαιστίνη.
Η Ισπανία επίσης θα προβεί σε ανακοινώσεις για το πότε θα προχωρήσει σε ανάλογη απόφαση. Ανάλογες κινήσεις για πρώτη φορά και από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ.