stivos

Η 23χρονη βαδίστρια ανακοίνωσε η ίδια ότι βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ, μένοντας εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.
Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κάνει λόγο για «αρρωστημένη κατάσταση» - «Αν αυτό το ζω εγώ μετά από ό,τι έχω πετύχει τα τελευταία 20 χρόνια τι ζει το κάθε παιδί στην εφηβεία;»
Η επιλογή του Wilson έρχεται μετά από το εξαιρετικό ντεμπούτο του στα Ολυμπιακά Δοκιμαστικά των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.
Ο 24χρονος άλτης κατέρριψε για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα ημέρες το πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα εν όψει Ολυμπιακών.
Ο Ελληνας πρωταθλητής με επίδοση 5.87 στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Ρώμη πίσω από τον.. μυθικό Ντουπλάντις.
Ο Ελληνας υπεραθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο άλμα εις μήκος, με ρεκόρ αγώνων στα 8.65 μ.!
O Σουηδο-Αμερικανός Ολυμπιονίκης έσπασε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ, πηδώντας στα 6.24 μ.
O 21χρόνος Μικόλας Αλέκνα ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε ο Γιούργκεν Σουλτ από το 1986 και ξεπέρασε την 2η καλύτερη επίδοση που είχε ο πατέρας του!
Oι χρυσοί Ολυμπιονίκες θα λάβουν μπόνους 50.000 ευρώ ενώ στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες το 2028 χρηματικό έπαθλο θα λάβουν και οι αργυροί και χάλκινοι Ολυμπιονίκες.