Η απίστευτη προσβολή του Trump σε δημοσιογράφο: «Έβγαινε αίμα από τα μάτια της και από το... ό,τι είναι αυτό που έχει»

Η απίστευτη προσβολή του Trump σε δημοσιογράφο: «Έβγαινε αίμα από τα μάτια της και από το... ό,τι είναι αυτό που έχει»

Ο Donald Trump μόλις πήγε τη διαμάχη του με την δημοσιογράφο του Fox News, Megyn Kelly, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Κατά τη διεξαγωγή του ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων την Πέμπτη -στο οποίο μπορεί μεν να γελοιοποιήθηκε, φάνηκε όμως πως οι ιδέες του αρέσουν στον κόσμο- ο Trump και η Kelly, που ήταν μία από τους συντονιστές του ντιμπέιτ, φάνηκε πως δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά, τουλάχιστον στα μάτια του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

«Μπορούσες να δεις το αίμα που έβγαινε από τα μάτια της. Το αίμα που έβγαινε από το... ό,τι είναι αυτό που έχει», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Trump στον Don Lennon του CNN το βράδυ της Παρασκευής, όταν και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του.

Το «αιματηρό» αυτό σχόλιο ήρθε ως απάντηση στην ερώτηση του Lemon «Τι τρέχει με εσένα και την Megyn Kelly;».

Στη συνέχεια, ο Trump είπε πως η Kelly ανήκει στην «κατηγορία φτερού» στο επάγγελμά της, είπε πως δεν είναι σωστή επαγγελματίας και έφτασε στο σημείο να πει στον Lemon «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως δεν την κερδίζεις σε τηλεθέαση. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

Η Kelly ζόρισε αρκετά τον αλαζόνα υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων στο ντιμπέιτ της 6ης Αυγούστου, κάνοντας αναφορά στις δηλώσεις του για τις γυναίκες και τα πολιτικά του πιστεύω και ζητώντας του να απαντήσει σχετικά με αυτά. «Έχετε αποκαλέσει τις γυναίκες που δεν σας αρέσουν “χοντρά γουρούνια”, “σκυλιά” και “αηδιαστικά ζώα”» του είπε η Kelly.

«Μόνο την Rosie O'Donnell!» απάντησε γελώντας ο Trump, αναφερόμενος στη σπουδαία ηθοποιό, λέγοντας μάλιστα πως οι άνθρωποι αυτές τις μέρες είναι υπερβολικά πολιτικά ορθοί.

Για την ιστορία, αυτό ήταν το (πανέξυπνο) tweet-απάντηση της O'Donnell στη δήλωση του Trump.

Η Kelly συνέχισε να τον πιέζει, κάτι που ο ίδιος αργότερα σχολίασε ως «άδικο».

«Σας έχω συμπεριφερθεί πολύ ωραία, αν και θα μπορούσα να μην το έχω κάνει βάσει του τρόπου με τον οποίο μου συμπεριφερθήκατε», της είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Μετά το τέλος του ντιμπέιτ, ο Trump εκφράστηκε ξανά κατά της Kelly μια σειρά από μεταμεσονύχτια tweets, στα οποία την αποκαλούσε «bimbo» και έλεγε πως ήταν η μεγαλύτερη χαμένη του ντιμπέιτ.