ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/10/2015 03:25 EEST | Updated 07/10/2015 03:27 EEST

Τα μυστήρια του θανάτου της φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη στο Παγκράτι

facebook

Ως μία από τις πιο περίεργες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζουν το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Η όμορφη Μαρία βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου ζει μαζί με τους γονείς της στην οδό Υμηττού στο Παγκράτι. Οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει κανένα σημείωμα, όπως συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις αυτοκτονίας, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει διάρρηξη ή ληστεία.

Το πτώμα της 21χρονης έμεινε για έξι ολόκληρες ημέρες στο φωταγωγό, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κοπέλα θα μπορούσε να έχει πέσει από το παράθυρο του 4ουορόφου, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας. Η Μαρία δεν γνώρισε ποτέ τον πραγματικό της πατέρα και ζούσε από τριών χρονών με τον πατριό και τη μητέρα της. Είχε δύο ετεροθαλή αδέλφια, ενώ εδώ και καιρό αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον της 21χρονης δήλωναν χθες ότι τους προκαλεί εντύπωση το πώς κατάφερε να ανέβει στο παράθυρο και να πηδήξει στο κενό, γεγονός που πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία είχε χωρίσει πρόσφατα με το φίλο της. Αυτό σε συνδυασμό με άλλες άγνωστες παραμέτρους φαίνεται ότι είχε επιβαρύνει τελευταία τη ψυχολογική της κατάσταση. Αρκετές φορές φέρεται να είχε πει στους φίλους της ότι της περνούσε από το μυαλό να φύγει για την Αλβανία, όπου βρίσκονται συγγενείς της.

Το θρίλερ της εξαφάνισης ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου του 2015 όταν οι γονείς της δήλωσαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα την εξαφάνισή της. Όπως είπαν, έλειπαν την περασμένη Τετάρτη για αρκετές ώρες και όταν επέστρεψαν στο σπίτι δεν βρήκαν το παιδί τους. Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας όταν εντοπίστηκε τελικά το πτώμα.

Το σώμα της φοιτήτριας παιδαγωγικών έφερε βαριές κακώσεις, στοιχείο που βεβαιώνει το σενάριο της πτώσης. Με αγωνία αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια του θανάτου. Και αυτό γιατί έτσι θα εξακριβωθεί αν έχει υπάρξει πάλη πριν την πτώση ή σπρώξιμο.

 

Sponsoed Post