ΕΙΔΗΣΕΙΣ
08/11/2015 12:38 EET | Updated 08/11/2015 15:06 EET

Το Μαξίμου για τις καταγγελίες Πανούση: Να τις καταθέσει στη Δικαιοσύνη αντί να τις περιφέρει στα ΜΜΕ

Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC

Λιτή και απέριττη η απάντηση του Μαξίμου στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση περί πολιτικών που σχετίζονται με τρομοκράτες και απειλούν τη ζωή του.

«Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη», αναφέρει η τριών γραμμών ανακοίνωση για τα όσα είπε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πανούσης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το πόσο ψηλά και ως που μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω γράψει σε “βιβλίο” με ονόματα και είναι κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι».

Αντίδραση και από ΝΔ: Οι καταγγελίες του Γιάννη Πανούση «αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές»

«Τα όσα καταγγέλλει σήμερα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούσης για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες, για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία, αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Παράλληλα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι ο πρωθυπουργός υποχρεούται να ξεκαθαρίσει άμεσα τη θέση του και η Δικαιοσύνη να προχωρήσει ταχύτατα σε πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του πρώην υπουργού.

Sponsored Post